VIDEO: Uskomaton tilanne Bundesliigassa

Perinteiset suomalaiset keväiset harjoitusolosuhteet aiheuttivat ongelmia Saksassa.

hannover96 - Leverkusen

Jalkapallo on perinteinen kesäpeli sillä 22 pelaaja ja pallo lumisella kentällä ei ole kovin toimiva yhdistelmä. Tästä saatiin hyvä muistutus viime viikonloppuna Saksan Bundesliiga ”viheriöiltä”. Hannover 96 isännöi sunnuntaina Bayern Leverkusenia ottelussa jossa tapahtui jotain melko ennennäkemätöntä futiksen ammattilaistasolla.

Luminen kenttä toi otteluun omat haasteensa mutta siitä huolimatta vierasjoukkue onnistui maalinteossa kahdesti heti ottelun alussa. Kun ottelua oli pelätty 34. minuuttia niin pallo oli jo menossa kolmannen kerran maaliin, kunnes luonnonvoimat näytti mahtinsa. Kotijoukkueen Genki Haraguchi rakensi itselleen aivan uskomattoman tontin ja edessä ammotti jo tyhjä maali. Hannover-fanit alkoivat nousta penkeistään jo tuulettaakseen kavennusmaalia, kun pallo kirjaimellisesti pysähtyi juuri ennen maaliviivaa koska lumi pysäytti pallon vauhdin. Kyllä, lumi pysäytti pallon ennen kuin se ylitti maaliviivan.

Vanhan sanonnan mukaan tolpat ovat maalivahdin parhaat kaverit mutta ilmeisesti lumi on myös yksi goalkeeperien ystävistä.

Bundesliigan tapahtumat eivät ole ainoa esimerkki viime ajoilta siitä, että jalkapallon pelaaminen talviolosuhteissa ei ole ehkä se paras ajatus. Muutama viikko sitten MLS-liigassa pelatussa Colorado Rapids vs. Portland Timbersin välisessä ottelussa mitattiin ennätyspakkanen, kun lämpömittari asettui lukemiin -28. Tuomarilla oli ainakin kirjaimellisesti jäätävät olot ottelussa…

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia
Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt