Uusi ennätys - Long teki Valioliigan nopeimman maalin!

Southamptonin hyökkääjä Shane Longilta ei mennyt edes kahdeksaa sekuntia, kun pallo oli Watfordin verkossa. Näin syntyi uusi Valioliigan ennätys.

shane long, southampton

Southamptonin kärkimies Shane Long teki ottelussa Watfordia vastaan Valioliigan kaikkien aikojen nopeimman maalin. Longilta kului tarkalleen 7.69 sekuntia ottelun alusta, kunnes hän laittoi pallon Watfordin verkkoon.

Watford aloitti ottelun. Aloituspotku pelattiin alas Craig Cathcartille, joka yritti pistää pitkän pallon eteenpäin. Tähän Long ehti väliin, ryntäsi maalille ja lobbasi pallon yli Watfordin veskarin Ben Fosterin.

 

Aikaisempi Valioliigan ennätys oli Tottenhamin Ledley Kingin maali Bradfordin verkkoon joulukuussa 2000.

Long on muutenkin ollut viime aikoina iskussa, eikä vain nopeiden maalien tekijänä. 32-vuotias Long on nyt tehnyt kolme maalia neljässä viime matsissa. Aiemmin tällä kaudella hän oli tehnyt vain yhden osuman.

Watfordin ja Southamptonin ottelun Vicarage Roadilla päättyi 1-1. Piste nosti Sotonin nyt kuuden pisteen päähän putoamisrajan alapuolella olevasta Cardiffistä. Pelejä on jäljellä vain kolme, joten käytännössä Soton on jo turvassa. Watford on seiskapaikalla.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia