Vahvistuuko Boston Bruins venäläisellä supertähdellä?

Huhujen mukaan Boston Bruinsia kiinnostaa Los Anges Kingsistä ulos heitetty Ilya Kovalchuk, Onko venäläiselle käyttöä vielä NHL:ssä vai onko suuntana KHL?

NHL-seura Los Angeles Kings antoi vastikään lähtöpassit venäläiselle (entiselle)supertähdelle Ilya Kovalchukille. 35 – vuotias venäläinen palasi NHL-jäille vuonna 2018 mutta homma ei ole oikein toiminut. Tämä oli jo toinen kerta, kun miehen sopimus puretaan kesken sopimuskauden NHL:ssä. Luonnollisesti monet KHL-seurat ovat ilmaisseet, että maamiehen paluu suureen ja kauniiseen kotimaahaan olisi tervetullutta. Kovalchuk itse haluaisi kuitenkin vielä pelata NHL:ssä.

Uutena osoitteena Boston Bruins?

Boston Bruins on ollut yksi Kovalchukista kiinnostuneista seuroista. Pohjois-Amerikassa on kuitenkin kirjoitettu ihan suoraan, että Boston Bruinsin tulisi välttää Kovalchukin palkkaaminen. Vaikka Bostonilla menee hyvin, niin on totta, että joukkue tarvitsisi syvyyttä kokoonpanoonsa. Bruins on tehnyt tällä kaudella 84 maalia 5 vs. 5 pelissä, näistä osumista 29 on syntynyt joko David Pastrnakin tai Brad Marchandin lavasta. Joukkue siis kaipaisi kipeästi tulivoimaa, erityisesti jos toinen edellä mainituista sankareista loukkaantuu.

Mahtuisiko venäläinen karhujen kakkoseen?

Kovalchukin olemattomat tehot

USA:ssa ei kuitenkaan uskota Kovalchukin olevan oikea pelaaja Bostonin tarpeeseen. Tilastonikkarit ovat laskeneet yhteensä sen jälkeen, kun Kovalchuk palasi NHL-jäille yhteensä 378 hyökkääjää on pelannut vähintään 500 minuuttia 5 vs. 5 peliä. Venäläinen on otannassa vasta 218 tehokkain, tehden keskimäärin 0,64 maalia per pelaamansa 60 minuuttia. Ei kovin mairitteleva lukema! Eikä ehkä oikea mies Bostonin palettiin.

Boston Bruins – Nashville Predators 22.12 klo 02.00

Bostonin seuraava ottelu on Nashville Predatorsia vastaan. Ottelun odotetaan olevan erityisesti suomalaisten maalivahtien kohtaaminen. Kumpi nappaa voiton? CasinoWinner pitää Bostonia ennakkosuosikkina kertoimin 2.06 – 4.30  – 3.10. Bruins on hävinnyt edellisestä viidestä peräti neljä. Edellinen kohtaaminen on tasan vuoden takaa jolloin Bruins nappasi 5 – 2 kotivoiton.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia