Vaihtokaupassa Barcan Ousmane Dembele sekä Arsenalin Aaron Ramsey

Dembele ei ole sopeutunut Barcelonaan, ja Ramsey ei ole halunnut allekirjoittaa Arsenalin kanssa uutta sopimusta. Sehän on vaihtokaupan paikka!
Ousmane Dembele juhlii MM-kultaa

Arsenalin uusi pomo Unai Emery on muokkaamassa joukkuetta mieleisekseen. Keskikentän puolustava pelaaja Lucas Torreira tuli joukkueeseen Sampdoriasta, Bayer Leverkusenista tuli maalivahti Bernd Leno, Juventuksesta veteraani Stephan Lichtsteiner ja Dortmundista toppari Sokratis.

Poslähteneistä merkittävimmät lienevät West Hamiin siirtynyt Jack Wilshere sekä pelit lopettanut Per Mertesacker. Vuosikaudet loukkaantuneena ollut Santi Cazorla lähti Villarealiin parantelemaan vaivojaan.

Emery on väittänyt lehdissä, että joukkue olisi nyt valmis eikä uusia siirtoja enää tulisi. Tätä brittimedia ei ole uskonut, ja huhut ovat vahvasti kertomassa Arsenalin ja Barcelonan välisestä kaupasta, jossa Barcan nuori ranskalaislaituri Ousmane Dembele lähtisi Lontooseen ja Arsenalin walesilainen Aaron Ramsey Barcaan.

Barcelona osti 150 miljoonalla eurolla Dembelen Dortmundista viime vuonna Neymarista saamillaan rahoilla. Dembele ei ole onnistunut Nou Campilla odotetusti, hän ei ole pelannut niin paljon kuin oletettiin, eikä hän missään nimessä ole näyttänyt sellaiselta, josta tulisi joukkueen avainpelaaja.

The Sunin mukaan Unai Emery arvostaa Dembelen korkealle, ja hän saattaisi olla halukas lähettämään Ramseyn osana kauppaa Barcaan.

Viime kaudella Ramsey teki Valioliigassa 11 maalia ja antoi yhdeksän maalisyöttöä. Hän saattaisi olla hyvä lisä Barcan keskikenttään, joka lähtee kauteen Iniestaa köyhempänä. Brasilian maajoukkuen Paulinhokin on jättämässä Barcelonan lähtemällä lainasopimuksella Kiinaan.

Dembele on jo kertonut lehdille, että hän on alamaissa, koska ei ole juurikaan päässyt Barcelonassa pelaamaan. Dembele on myös jo sanonut, että siirto Arsenaliin voisi olla hyvä juttu hänen kehityksensä kannalta.

Barca on myös hankkinut brassilaituri Malcomin Bordeauxista, ja tämä tekee Dembelen roolin entistä vaikeammaksi.

Vaihtokauppa Dembele – Ramsey tuntuu joka tapauksessa sen verran epäsuhtaiselta, että pakkohan mukana on olla myös paljon rahaa. Siitä lehdet eivät ole vielä kirjoittaneet, että paljonko Arsenalin pitäisi vielä maksaa.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia