Vakiokisa 888sportilla ja vakioveikkausta Megaparilla!

Vakioveikkauksen taitureille on 888sportilla ilmainen kisa, josta voi voittaa komean 8000 euron potin. Megaparilla taas on ehta vakioveikkaus listoilla. Kyllä Suomi-poika voittaa ulkolaiset vakioveikkauksessa!

 

 

888sport

Vakioveikkaus on jalkapallovedonlyönnin kuninkuuslaji. 888sportilla on futistietäjille kisa, jossa pääpalkintona on 8000 euron potti.

Up for 8 -kisassa on kahdeksan futismatsia, joista pitää veikata oikein lopputulos 1×2 -tyyliin. Kun saa kaikki oikein, niin saa osuuden potista. Jokaisesta oikein menneestä veikkauksesta 888sport vielä antaa yhden euron ilmaisen vedon. Eli jos seitsemän menee pieleen, niin silti saa betsata euron vedon 888sportin laskuun.

Kisassa on mukana otteluita Euroopan suursarjoista. Tulevalla kierroksella kupongilla on pelejä niin Valioliigasta, Bundesliigasta, La Ligasta ja Serie A:sta. Tämän viikonlopun kisamatsit ovat Wolfsburg – Bayern Munchen, Dortmund – Hoffenheim, Freiburg – Schalke, Celta – Barcelona, Sheffield Utd – Arsenal, Leicester – Chelsea, Villareal – Valencia sekä Parma – Inter.

Vakioveikkauksta voi muutenkin pelata muillakin pelipaikoilla kuin vain Veikkauksen sivuilla. Megapari -niminen vetofirma tarjoaa Toto -nimen alla perinteisen vakionkaltaisia pelejä. Megaparin kahdessa ”Vakioveikkauksessa” on 15 ja 14 kohdetta.

Muistakin lajeista Megapari tarjoaa Vakioveikkaus -pelejä, kuten E-urheilun FIFA:sta ja koripallosta. Lue lisää Megaparin sivuilta!

vedonlyönti

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia