Valioliiga: ManU:lla tietomurto, Liverpool-fani haluaa Kloppin ulos

Valioliigan kulisseissa tapahtuu!

Veikkaussivut ottavat nyt pikaisen katsauksen Valioliigankulisseihin viime viikon tapahtumien myötä. Uutisissa on noussut esille kaksi isoa tarinaa, jotka ovat omalla tavallaan mielenkiintoisia.

Hakkerit kiusaavat Manchester Unitedia

Manchester United kertoi perjantaina 27. marraskuuta julkisuuteen, että seura on joutunut kyberhyökkäyksen ja hakkeroinnin kohteeksi. Seuran yhteydet ja tietoverkot ovat olleet sekaisin jo lähes viikon ajan eikä työntekijät pääse tällä hetkellä edes sähköpostitileilleen. ManU on pyytänyt apua National Cyber Security Centreriltä mutta asia ei ole ratkennut. Seurassa pelätään, että hakkerit saavat käsiinsä arkaluontoisia tietoja.

Tapaus ei vaikuta joukkueen pelaamiseen eikä tuleviin otteluihin. Tosin kotiottelussa West Bromwichia vastaan seuralla oli vaikeuksia varmentaa turvaluokituksia ja henkilöllisyyksiä Old Traffordilla saapuneilta ihmisiltä.

Gunnersaurusko ManU:n tilin aikoo tyhjentää?

100% bonus aina 200€ asti
Pelaa nyt

Kloppille potkut?

Rakkaus on niin kovin särkyvää jalkapallomaailmassa. Liverpoolin sekä Mestarien- että Valioliigan voittoon johtanut saksalalaismanageri Jurgen Klopp on ollut Merseysidella todella rakastettu hahmo fanien keskuudessa. Mies toi voittamisen kulttuurin ja pokaalit takaisin kaupunkiin mutta nämä uroteot ovat pian unohdettuja.

Liverpool on menossa tällä hetkellä jatkoon UCL:ssä ja Valioliigassa joukkue on kärkitaistelussa. Siitä huolimatta ensimmäiset fanit ovat alkaneet vaatia Kloppille potkuja. Fanit ovat sitä mieltä, ettei Kloppista tule koskaan mitään niin suurta kuin Bob Paisleystä tai Bill Shanklystä.  talkSPORt lähetykseen soittaneella fanilla on mennyt kuppi nurin Liverpoolin Atalanta sekä Aston Villa tappioiden myötä. ”Miksei van Dijkia korvattu, maaliero on vai +5, homma menee takaisinpäin, toivottavasti Klopp saa pian potkut…”.

Jos Ole Gunnar saa vielä jatkaa ManU:ssa niin annettaisiinko mekin Kloppille vielä mahdollisuus?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia