Valioliiga Suomi FPL - Voita pelipaita ja Valioliigan katselukoodi!

Veikkaussivuilta lisäjännitystä Valioliigan seurantaan.
Unibet logo

Jalkapallon yksi seuratuimmista, suosituimmista ja suurimmista sarjoista, Englannin Valioliiga, alkaa jälleen 10.8.2018. Ensi kaudesta on tulossa ennakkoon yksi mielenkiintoisimmista pitkään aikaan, kun jopa 6 – 7 seuraa lähtee tavoittelemaan himoittua mestaruuspokaalia hyvistä asetelmista. Ennen kauden alkua mestaruutta voidaan odottaa tutuilta seuroilta kuten Manchester Cityltä, Manchester Unitedilta, Liverpoolilta, Chelsealta, Tottenhamilta, Arsenalilta sekä vaikka kovasti kauteen panostaneelta West Hamilta. Aina on tilaa myös yllätyksille, olisiko ensi kauden musta hevonen paluun Valioliigan tekevä Wolverhampton?

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Veikkaussivut.com haluaa nyt tuoda lisäjännitystä tähän muutenkin superjännittävään kauteen oman Fantasy Premier Leaguen sarjan muodossa. Oletko oman elämäsi tähtimanageri, haluat näyttää muille kykysi sekä voittaa suosikki Valioliigajoukkueesi pelipaidan? Hyppää linkin http://bit.ly/Valioliiga-Suomi-FPL takaa mukaan matkaan ja taistele mestaruudesta! Vaihtoehtoisesti voit mennä suoraan sivulle https://fantasy.premierleague.com/ ja liittyä liigaamme koodilla 28336-236294.

Fantasy Premier League kausi kestää tasan yhtä kauan kuin Valioliigakausi. Palkitsemme kauden päättyessä kolme parasta manageria tähän tapaan:

  1. Suosikki Valioliigajoukkueen paita
  2. Viaplay katselukoodi jolla seurata Valioliigaa
  3. Täysin turha lohdutuspalkinto

Hyppää siis heti mukaan ja pese kanssa kilpailijasi!

Jos Fantasy Premier League ei ole sinulle entuudestaan tuttu niin lisätietoja joukkueiden muodostamisesta, vaihdoista, yms. löydät alla olevien linkkien takaa:

Usein kysytyt kysymykset

Yleiset säännöt

Kimppaan liittyminen on sinulle täysin maksutonta eikä sitouta osallistujaa mihinkään. Mukaan matkaan voi liittyä koko kauden ajan, mutta ei kannata antaa kilpatovereille etumatkaa! Veikkaussivut.com auttaa Facebookissa kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Alla vielä yksi näkemys miten rakentaa voittava joukkue, onko videolla sinun valintasi?

Eikä tässä vielä kaikki, tutustu myös Valioliiga kausiennakkoomme.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia