Menettääkö West Ham ykköstykkinsä kiinalaisille?

Kiinalaisjätti yrittää kaapata West Ham tykin.

 

west ham marko

Itävallan maajoukkue mies Marko Arnautovic on kyllästynyt pelaamaan Valioliigaseura West Hamissa. Englannista kantautuvien tietojen mukaan mies haluaa siirtyä Kiinaan.

29 – vuotias Arnautovic siirtyi Stokesta West Hamiin heinäkuussa 2017. Miehen siirtosumma oli 20 miljoonaan puntaa ja itävaltalainen kirjoitti ensi töikseen seuran kanssa viiden vuoden mittaisen sopimuksen. Pian siirron jälkeen pelaajanagentti kertoi medialle kuikan ”Arnautovic tulee puhaltamaan kuplia ikuisesti West Hamin kanssa”.

Ääni tuntuu sittemmin muuttuneen kellossa koska tällä hetkellä Arnautoviciä viedään kovaa kyytiä Kiinan futisviheriöille. Kiinalaisjätti Shangai SIPG on tarjonnut hyökkääjän palveluksista jopa 35 miljoonaa puntaa mutta West Ham ei suostu myymään pelaajaansa. Seuran ei ole missään nimessä pakko hyväksyä edes miljardin tarjousta Kiinasta koska Arnautovicilla on vielä kolme vuotta jäljellä nykyistä sopimustaan seuran kanssa. Seura kuitenkin pelkää, että Arnautovic aloittaa viime kaudella todistetun Coutinhomaisen kiukuttelun, jos lontoossa ei suostuta pelaajasiirtoon.

Oman mausteensa soppaan tuo tietenkin pelaajan omat sukulaiset, tässä tapauksessa veli Danijel Arnautovic. Veljen mukaan West Ham maksoi Markosta ”vain pähkinöitä” ja että ”Markon on huomattavasti arvokkaampi pelaaja kuin 20 miljoonan puntaa jonka West Ham maksoi hänestä Stoke Citylle.” Manageri, itsekin kiinassa työskennellyt, Manuel Pellegrini uskoo Arnautovicin pysyvän seurassa. Ehkäpä Pellegrini kertoo muutaman sopivan kauhutarinan kiinan kentiltä niin että itävaltaisen tekee mieli jäädä Lontoon.

Vai voiko kukaan pidätellä 350 000$ viikkopalkan tarjoamaa houkutusta?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia