Dybala, Coutinho, Eriksen, Lukaku, Neymar - Viime hetken Valioliigahuhut

Valioliigan siirtoikkuna sulketuu tämän viikon torstaina. Suurseurat yrittävät vielä repiä kaneja hatusta viime hetkillä.

ManU juhlii maalia

Valioliigan siirtoikkunassa kuhinaa

Valioliigakausi alkaa tämän viikon perjantaina 09.08.2019 sarjanavausottelulla Liverpool – Norwich City. Viimeiset päivät ennen kauden alkua ja Valioliigan siirtoikkunan sulkeutumista torstaina ovat kiireistä aikaa eri seurojen toimistoilla. Keskiviikkoaamuna siirtomarkkinoilla käy melkoinen kuhina ja siirtohuhut sinkoilevat suuntaan, jos toiseen. Tässä muutama viime hetken poiminta suurimpien seurojen suurimpien huhujen osalta.

Tottenham – Dybala sisään ✅ Eriksen ulos ❌

Juventuksen Paulo Dybala on ollut pari viikkoa sitkeästi mukana siirtohuhuissa jotka vievät miestä Valioliigaan. Argentiinalainen ei kuitenkaan suostunut siirtymään Manchester Unitediin ja nyt muun muassa Sky Sport on uutisoinut, että Tottenham on tarjonnut Juventukselle pelaajasta €70miljoonaa.

Tottenham keskikenttäpelaaja Christian Eriksen on niin ikään siirtohuhujen kestonimi. Tanskalainen saa kiittää tästä omaa suurta suutaan, kun mies on todennut kaipaavansa ”uusia haasteita”. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin yllättävästi siltä, ettei miehellä ole ottajia siitä huolimatta, että Manchester United sekä Real Madrid ovat olleet yhdistettynä pelaajaan. Brittilehtien mukaan Eriksen ei kuitenkaan kuuluu Mauricio Pochettinon pitkän tähtäimen suunnitelmiin juuri yllä esitellyn lausahduksen vuoksi.

Philippe Coutinholla monta ottajaaa Valioliigassa ✅

Tottenham on Dybalan lisäksi Philippe Coutinhon kintereillä mutta niin ovat myös Arsenal sekä Manchester United. Brasilialaisen tilanne onkin melko mielenkiintoinen koska miehellä tuskin on peliaikaa luvassa FC Barcelonassa mutta pelaajan hintalappu on niin kova, ettei häntä haluta ostaa suoralta kädeltä. Coutinhon uran kannalta paluu Valioliigaan voisi tehdä hyvää.

BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt

Romelu Lukaku ei halua pelata enää Manchester Unitedissa ❌

Manchester Unitedin hyökkääjä Romelu Lukaku ei ilmestynyt joukkueen yhteisiin harjoituksiin Carringtoniin. Belgialainen treenaa tällä hetkellä kotimaassaan Anderlechtin junioreiden kanssa. Miehellä ei ole lupa olla pois ManU:n harjoituksista ja häntä muistutetaan asiasta sakolla.

Yhdysvallat kutsuu Mesut Öziliä?

MLS-seura DC United on kiinnostunut Arsenalin saksalaisesta keskikenttämiehestä Mesut Özilistä. Jenkkiseura haluaa uuden tähtipelaajan kokoonpanoonsa, kun Wayne Rooney palaa tammikuussa kotimaahansa Englantiin Derbyn pelaajavalmentajaksi.

PSG haluaa eroon Neymarista

Paris Saint-Germain on tarjonnut Neymaria Manchester Unitedille, Real Madridille sekä Juventukselle. Ranskalaiset haluavat antaa hyökkääjänsä ensin lainalle vuodeksi ja sitten myydä lopullisesti pois. Barcelona olisi kiinnostunut Neymarista mutta PSG ei ilmeisesti halua leikkiä samalla laatikolla katalaanien kanssa.

Lähteet: Sky Sport, BBC, Manchester Evening News.

Muista! Valioliiga Fantasy!

Ilmainen fantasypeli, virallisen tahon tuottama Premier League Fantasy alkaa jälleen 9.8.2019. Jos olet aikeissa osallistua tällä kaudella kisaan, käy heittämässä oma joukkueesi myös Valioliiga Suomi -ryhmään, sinne pääset koodilla o2703a -> Tutustu! Fantasy Premier League

Samalla voit käydä liittymässä Valioliiga Suomi – Facebook-ryhmään, jossa perataan jo tulevaa kautta! Ohessa rautalankaversiota miten tätä koukuttavaa peliä pääsee pelaamaan!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt