Valioliigan veskariralli pyörii, Alisson, Courtois, Schmeichel

Liverpool haluaa uuden, paremman maalivahdin. Chelsea menettää omansa, mutta uusi on jo katsottuna
AS Roman Alisson

Maalivahtiruletti alkaa pyöriä Valioliigassa. Luotettavana pidetty laatulehti Guardian on jo uutisoinut, että AS Roman ja Brasilian maajoukkueen veskari Alisson on tehnyt sopimuksen Liverpoolin kanssa. Keskiviikko-iltana kaikki muu Alissonin ja Poolin välillä oli Guardianin mukaan selvää, lääkärintarkastus ja allekirjoitukset vain puuttuivat. Alissonin hinta on noin 75 miljoonaa euroa, joka on maalivahtien siirtosummien maailmanennätys.

Alissonin tulo Anfieldille tarkoittaa sitä, että Simon Mignolet sekä Mestareiden liigan finaalissa surkeasti epäonnistunut Loris Karius joutuvat tappelemaan kakkosveskarin paikasta.

Alisson tuli Roomaan Brasilian Internacionalista vuonna 2016 7,5 miljoonalla eurolla.Ensimmäisen kautensa Italiassa Alisson istui penkillä Wojciech Szczesnyn kakkosmiehenä, eikä pelannut otteluakaan. Viime kaudella Alisson oli erittäin tärkeä osa Roman joukkuetta, joka pääsi Mestareiden liigassa välieriin asti. AS Roman pudotti lopulta juuri Liverpool.

Italialainen jalkapallotoimittaja Matteo Pedrosi on jo twiitannut, että Real Madrid olisi sopinut Thibault Courtoisin hankkimisesta. Tämäkin diili olisi vain lekurikäyntiä ja allekirjoituksia vailla valmis.

Daily Star -lehtikin on jo uutisoinut Courtoisin siirtymisen Chelseasta Real Madridiin. Hintaa MM-kisojen parhaaksi veskariksi valitulla Courtoisilla on 31 miljoonaa puntaa. Arvion mukaan Courtois olisi tekemässä Realin kanssa neljän vuoden sopimusta.

Ja mistä Chelsealle uusi maalivahti sitten? Vedonvälittäjien mukaan Chelsea on ykkössuosikki Leicesterin ja Tanskan maajoukkueen maalivahdin Kasper Schmeichelin uudeksi seuraksi. Schmeicdel Chelseaa saa kertoimeksi noin 2.8.

31-vuotias Schmeichel on ollut jo tovin spekulaatioiden kohteena. Suurseurat ovat ilmeisesti olleet miehen perässä, ja mainiosti mennyt MM-turnaus varmasti vain on lisännyt rahakkaiden seurojen mielenkiintoa. Tanska putosi MM-turnauksessa Kroatialle vasta rankkareilla.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia