Valioliigassa uusia koronavirustartuntoja!

Valioliigan alku sai takapakkia uusien koronavirustartuntojen myötä.

jalkapallo jatkuu futis kertoimet vedonlyönti veikkaus

Jatkuuko Valioliigakausi tänä kesänä?

Valioliiga vahvisti tiistaina 19.05.2020 että kuudella Valioliigapelaajalla kolmesta eri joukkueesta on todettu koronavirus. Positiiviset testitulokset tulivat esiin, kun Valioliiga testautti peräti 748 pelaajaa ja henkilökunnan jäsentä kaikkien Valioliigaseurojen parissa.

 

Valioliiga kausi alkaa kesäkuun puolivälissä?

Luku on pieni mutta se voi aiheuttaa takapakkia haaveille sarjan pikaisesta paluusta päiväjärjestykseen. Valioliiga ilmoitti maanantaina 18.05.2020 että joukkueet voivat aloittaa pienryhmätreenit. Ennen treenejä kaikkien niihin osallistuvien on kuitenkin läpäistävä koronavirustesti ja testaus ajetaan läpi koko joukkueelle henkilökuntineen kahdesti viikossa. Mikäli koehenkilöllä todetaan tartunta hänet, eristetään heti vähintään seitsemäksi päiväksi.

Valioliiga keskeytettiin 13. maaliskuuta ja sarjan jatko on vielä täysin auki. Paluu harjoituksiin on positiivinen signaali mutta huhujen mukaan kaikki seurat eivät edes halua saattaa kautta päätökseen. Erityisesti tällä hetkellä putoamistaistelua käyvät West Ham, Watford, Aston Villa ja Norwich ovat olleet poikkiteloin kauden uudelleen aloittamisen kanssa. Tämän hetken arvioiden mukaan Valioliiga-kausi vois alkaa kesäkuun puolivälissä ja enemmistö joukkueista tulee puoltamaan tätä päätöstä.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia