Valioliigatähti suuntamaassa Kiinaan?

Valioliigatähti Pierre-Emerick Aubameyangia ollaan viemässä Arsenalista Kiinaan.

Arsenalin Aubameyang

Kuluneet muutama päivät ovat ollut kovia Valioliigaseura Arsenalille. Ensin joukkue hävisi Uefa Eurooppa Liigan finaalissa Chelsealla lukemin 4 – 1, joka tarkoitti sitä, että käteen jäi tyhjä arpa niin pokaalin kuin Mestarien liigan paikan suhteen. Gunners-faneille tappio oli erityisen kova koska Chelsea on Pohjois-Lontoon derbyn vihattu vastustaja ja tappio lukemat olivat melko nöyryyttävät.

Nyt brittimedioiden kuten esimerkiksi The Guardinin tietojen mukaan joukkue on menettämässä suurimman tähtensä Pierre-Emerick Aubameyangin. Englantilaisten lähteiden mukaan Aubameyangia on lähestytty Kiinasta rekka-autollisella rahaa. Ilmeisesti kaksi kiinalaisseuraa, Guangzhou Evergrande ja Shanghai SIPG ovat molemmat lähestyneet ex-Dortmund tähteä noin 325 000£ nettoviikkopalkalla. Aubameyangilla on nykyinen sopimus voimassa vielä kaksi vuotta Arsenalin kanssa mutta palkankorotus 190 000£/viikko -> 325 000£/viikko saattaa saada miehen pyytämään siirtoa ulos Valioliigasta.

 

BONUS: 50% €100 asti
Pelaa nyt

Ikävä kyllä Arsenal-fanit, ei tässä vielä kaikki. Arsenalin yksi suurimmista tulevaisuudenlupauksista, Xavier Amaechi, on ilmaissut haluavansa vaihtaa maisemaa koska 18 – vuotias nuorukainen ei ole saanut mielestään tarpeeksi vastuuta Unai Emeryn alaisuudessa. Muun muassa Bayern Muncheniä pidetään Amaechin yhtenä potentiaalisena vaihtoehtona.

Kirsikaksi kakun päälle: Stephen Lichtsteiner on ilmoittanut jättävänsä seuran vain yhden kauden jälkeen, Aaron Ramsey lähtee Juventukseen, Danny Welbeck jättää seuran, Petr Cech eläköityy ja Dennis Suarez palaa lainalta takaisin FC Barcelonaan.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia