Vanhemmat olivat torpata Liverpoolin Sadio Manen jalkapallouran

Jalkapallofanien iloksi Sadio Manesta ei tullut opettajaa.

Senegalilainen jalkapallotähti Sadio Mane on yksi Valioliigaseura Liverpoolin kirkkaimmista tähdistä. Seuran onneksi Mane piti nuorena oman päänsä ja halusi seurata unelmaansa jalkapallon parissa, siitä huolimatta, että hänen vanhempansa kertoivat lajin harrastamisen ”olevan täyttä ajanhukkaa”.

26 – vuotias Sadio Mane muodostaa tällä hetkellä yhdessä Roberto Firminon ja Mohammed Salahin kanssa yhden maailman vaarallisimmasta jalkapallotriosta. Senegalilainen on nyt kertonut, että hänen vanhempansa eivät kannustaneet miestä jalkapallon pariin, päinvastoin. Vanhempien mieli kuitenkin muuttui sen jälkeen, kun Mane kirjoitti ensimmäisen virallisen pelaajasopimuksensa.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

”Synnyin pieneen kylään josta ei ollut koskaan tullut yhtään jalkapalloilijaa joka olisi pelannut missään isossa turnauksessa. Muistan kun olin pieni, niin vanhempani yrittivät painostaa minua haaveilemaan opettajan ammatista. He ajattelivat, että jalkapallo on ajanhukkaa ja että en tulisi koskaan menestymään siinä.”

”Vanhemmilleni ajatus jalkapallo tienaamisesta oli mahdoton, he eivät vain voineet ymmärtää sitä. Itse annoin lajille kuitenkin kaikkeni ja lopulta pääsin pisteeseen missä oli tehtävä loppuelämää määrittävä päätös. Tämän jälkeen ha antoivat minulle tukensa, minkä ansiosta sain otettua viimeiset askeleet. Tällä hetkellä he ovat luonnollisesti ylpeitä minusta.”

Nämä taidot olisivat menneet hukkaan opettajanpöydän takana:

Sadio Mene teki lopulta vuonna 2011 ensimmäisen merkittävän sopimuksensa ranskalaisseura Metzin kanssa. Sen jälkeen tie on vienyt senegalilaista Red Bull Salzburgin kautta Southamptoniin ja aina edelleen Liverpooliin. Mane on tehnyt tällä kaudella Valioliigassa neljä maalia. Seuraavan kerran mies on tosi toimissa ensi lauantaina ottelussa Tottenham Hotspursia vastaan.  

Sadio Mane on ollut myös yksi tämän kauden pistelinkoista Fantasy Premier Leaguessa. Tässä pohdintoja otteluviikolle numero 5!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia