Vasily Kamotsky on uusi avokämmenellä lyönnin maailmanmestari

Posket punoittivat maaliskuun puolivälissä Siperiassa.

slap worldchampionship

Maailmalla on nykypäivänä erilaisia kilpailuja ja koitoksia lähes joka lähtöön. On saappaanheiton MM-kisaa, Huispauksen MM-kisat ja välillä ratkotaan, kuka on maailman paras ilmakitaristi. Voit osallistua siis melkein minkä tahansa asian tai lajin parissa maailmanmestaruuskilpailuihin. Viime viikonloppuna saatiin maapallolle jälleen yksi maailmanmestari, kun Siperiassa ratkottiin kuka on maailmanparas avokämmenellä läimäyttäjä. Ja kyllä, laji näyttää sekä kuulostaa juuri siltä minkälaisen mielikuvan siitä saa.

MM-kisoissa oli käytännössä vain kaksi sääntöä – kilpakumppanin lyöntiä ei saa estää eikä sitä saa väistää. Kisojen ehdoton ykkösnimi oli Vasily Kamotsky, joka niittasi avarillaan vastustajia kuin heinää kuten yllä ja alla olevilla videoilla on nähtävillä.

Kamotsky käytännössä tyrmäsi jokaisen vastustajansa kisoissa ja pakotti kilpakumppanit ulos pöydän ääreltä huojuvin jaloin. Partanaamainen Kamotsky ansaitsi ihmisiä läpsimällä maailmanmestarin tittelin lisäksi itselleen 30 000 ruplaa joka vastaa noin 410€ summaa. Ehkä skaboihin saadaan tulevaisuudessa muutama iso sponsori mukaan jonka jälkeen palkintosummissa puhutaan tuhannesta eurosta…

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia