Vedonlyöntiyhtiöt: Manchester United lähellä putoamista Valioliigasta

Tällä hetkellä ei ole helppoa olla Manchester United fani!

ManU:n joukkue juhlii

Valioliigaseura Manchester United on tällä hetkellä yhdellä vuosituhannen pahimmalla korpivaelluksella. Tämän kauden Valioliigaa on takana kahdeksan kierrosta eivätkä punaiset paholaiset ole saaneet kasaan näissä otteluissa kuin yhdeksän pistettä. ManU onkin tällä hetkellä Valioliigassa vasta sijalla 12., vain vaivaiset kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella. Viimeksi kaudella 1974 sarjaporrasta alempana käynyt Manchester United on tällä hetkellä kovan paikan edessä. Jos peli takkuaa vielä pitkään samalla tavalla, niin kuka ties perinteikäs seura löytyy ensi kaudella Englannin Championshipistä.

Facebookissa on perustettu jo tapahtuma, jossa kutsutaan ihmisiä ManU:n putoamisjuhliin:

p1dmjnm7ii6ohab41nc4gfksmvf.jpg

Tässä linkki Facebookin varsinaiseen tapahtumakutsuun. 

BONUS: 50% €100 asti
Pelaa nyt

Manchester United on yksi jalkapallomaailman suurimmista brändeistä ja joukkueen markkina-arvo on iso niin Englannissa kuin Yhdysvalloissa. Ei olekaan mikään ihme, että esimeriksi arvostettu talouslehti Forbes on kirjoittanut artikkelin, jossa puidaan läpi ManU:n surkeaa alkukautta. Vain kaksi voitettua ottelua tällä kaudella ja peräti kymmenen vierasottelua putkeen ilman voittoa ovat vaikuttaneet pisteiden lisäksi myös joukkueen osakkaiden arvoon.

Vedonlyöntiyhtiöt ovat niin ikään heränneet tilanteen tasalle. Esimerkiksi peliyhtiö Unibetilla oli ennen kauden alkua kerroin Manchester Unitedin putoamiselle 1001 mutta nyt luku enää vain 71.00.

Mestaruuskerroin sen sijaan on noussut jo lukemiin 501.00 kun esimerkiksi Liverpoolilla vastaava luku on vain 1.67.

Myös Ole Gunnar Solskjaerin potkut ovat nousseet viime viikkoina kesto puheenaiheeksi. Norjalaisen fuduille saa tällä hetkellä kertoimen 3.25.

Seura ja manageri saavat nyt pienen työrauhan maaottelutauon vuoksi mutta 20.10.2019 on jälleen tukalat paikat North-Westin Derbyssä Liverpoolia vastaan. Liverpool on ottelussa iso ennakkosuosikki.

 

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia