Vegas Golden Knights vaikeuksissa nimensä takia

Chance tuskin hätkähtää hässäkästä

NHL:n tuorein laajennusseura Vegas Golden Knights on kuluvan kauden kirkkain valopilkku. Vastoin odotuksia ennakkoluuloton joukkue porskuttaa Läntisen Konferenssin kärkipaikalla yhden pisteen turvin toisena olevan Winnipeqin edellä.

Seuralla on edessä kova ”sota”, kun vastaan asettuu yllättäen yhdysvaltain armeijan laskuvarjojoukot. Kovan joukon lempinimenä sattuu nimittäin olemaan niin ikään Golden Knights.

Laajennusjoukkue on ilmeisesti ottanut vaikutteita niin laskuvarjojoukkojen nimestä kuin logostakin. Vegasin pelipaidoissa on samoja värejä joita laskuvarjojoukkojen tunnus sisältää. Armeija ei suostu nielemään tätäkään asiaa pureskelematta, New York Post uutisoi.

Joutuuko tuore laajennusseura vaihtamaan nimeään, vai selviävätkö he jollain konstilla? Jos Vegas ei keksi selityksiä vastineeneensa 19 helmikuuta mennessä, niin asiaa puitaneen oikeudessa asti.

Liittyyköhän Vegasin twiitti kyseiseen kohuun?

Olisiko seuraava nimi kenties Golden Globes? Tätä elokuva- ja televisioalan palkintoon viittaavaa nimeä tuskin kuitenkaan hyväksyttäisiin.

Las Vegasilaiset ovat keränneet 41:sta ottelusta kunnioitettavat 60 pistettä. Heillä on Läntisen Konferenssin vähiten suoria häviöitä, joita on kertynyt vain 10 kappaletta.

Ritarit ovat hävinneet 11:ssa viime ottelussa vain kerran. Nämä ottelut ovat tuottaneet yhdeksän suoraa voittoa, yhden jatkoaikavoiton sekä ainoastaan yhden tappion. Uskomatonta suorittamista tulokasjoukkueelta!