Venäläistähti uskoo olevansa iskussa NHL-jäillä

Ilja kovaltshuk tekee paluun NHL-kaukaloihin. Miten mies menestyy Los Angeles paidassa?

Ikä on vain numeroita, ainakin jos uskomme Pepsi-pullosta ikuisen nuoruuden eliksiiriä hörppinyttä venäläisaituri Ilja Kovaltshukia. NHL-seura Los Angeles Kingsin tuorein vahvistus kertoili viikonloppuna yhdysvaltalaistoimittajille fiiliksiään ensi kauteen liittyen. Venäläinen kertoi muun muassa olevansa hyvin luottavainen sen suhteen, että hän pystyy pelaamaan ihan parhaalla huipputasollaan koko neljän vuoden mittaisen sopimuskautensa.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

”Kun olin tekemässä päätöstä urani jatkosta, niin perustin päätökseni kokonaan jääkiekkoon enkä talouteen, koska uskon että minulla on vielä 3 – 4 vuotta bensaa tankissa, mitä tulee huipputasolla pelaamiseen. LA on loistava joukkue täynnä loistavia pelaajia. Meillä on loistava maalivahti, loistava puolustus ja yhdet sarjan parhaista keskushyökkääjistä. En ole koskaan aiemmin saanut tilaisuutta pelata näin loistavien pelaajien kanssa, joten olen tosi innoissani tulevasta kaudesta.”

Ensi kausi on Kovaltshukille ensimmäinen NHL-kausi viiteen vuoteen. Miehen edelliset kaudet ovat kuluneet KHL:n suurseurassa SKA Pietarissa. Kings oli viime kaudella koko sarjassa vasta 16 tehokkain joukkue mitä tulee maalientekoon. NHL:ssä reilussa 800 ottelussa yhteensä 417 maalia iskeneeltä Kovaltshukilta odotetaankin suuria tekoja nimenomaan maalintekijän roolissa.

Tässä vielä muistutus siitä mihin Kovaltshuk parhaimmillaan pystyy:

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia