Vetofirmat: Klopp suosikki Saksan seuraavaksi manageriksi

Joachim Löwin taitaa olla aika jättää Saksan maajoukkue. Kuka seuraavaksi saksalaisten manageriksi? Vetomarkkina ehdottaa Liverpoolin Kloppia.
Jurgen Klopp, Liverpool

Saksa putosi MM-turnauksessa jo lohkovaiheessa. Aivan varmasti joukkueen päävalmentajan Joachim Löwin työpaikka on vaarassa. Löw saattaa itse todeta, että maajoukkueura oli tässä tai sitten Saksan liitto ymmärtää, että Löwin kanssa homma ei enää uuteen nousuun lähde.

Kuka sitten on Saksan seuraava päävalmentaja? Vetofirmat ovat jo selvittäneet suosikit.

Tällä hetkellä ykkössuosikki Löwin seuraajaksi on Liverpoolin manageri Jurgen Klopp. Saksalainen Klopp ei pelaajana koskaan yltänyt maajoukkuetasolle asti, mutta managerina hän takuulla on tarpeeksi hyvä. Klopp oli ennen Liverpool -pestiä hyvin menestyksekäs Bundesliiga-joukkueen Dortmundin manageri, ja luulisi, että jossain vaiheessa häntä maajoukkueen johtaminenkin kiinnostaa. Kloppin kerroin Saksan seuraavaksi manageriksi on 4.00.

Kakkossuosikki on tällä hetkellä Arsenalin entinen päällikkö Arsene Wenger, kertoimella 4.50. Wenger on edelleen ilman työtä, ja se kyllä oikeastaan kertoo siitä, että mikä hänen arvostuksensa on tällä hetkellä. Arsenal ei vuosikausiin edennyt Kloppin kanssa mihinkään, voisiko nyt olla niin, että Saksan jalkapalloliitto uskoo Wengerin nostavan Saksan maajoukkueen uuteen kukoistukseen?

Kolmantena vetomarkkinoiden listalla on entinen Saksan maajoukkuemanageri ja ex-tähtipelaaja Jurgen Klinsmann. Klinsmannin kerroin on 5.00. Hänen ongelmansa saattaa aikaisempi maajoukkuepesti. 2006 MM-kisoissa kotimaassa Saksassa Klinsmann vei saksalaiset kolmanneksi, mutta se oli joukkueelle kyllä jonkinlainen pettymys. Tämän jälkeen Klinsmann on manageroinut myös USA:n maajoukkuetta. USA:n kanssa Klinsmann voitti CONCACAF Gold Cupin.

Vetomarkkinoiden listoilla ovat myös Hoffenheimin nuori, vasta 30-vuotias manageri Julian Nagelsmann kertoimella 9.00. Saksan alle 21-vuotiaitten maajoukkueen valmentaja Stefan Kuntz saa kertoimeksi 11.00. Bayern Muncheniin vastikään Eintracht Frankfurtista siirtynyt kroaatti Niko Kovac saa kertoimeksi 15.00, ja Bayern Munchenia viime kaudella valmentanut veteraani Jupp Heynckes saa kertoimeksi 21.00.

 

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia