Vetomarkkinat: Tässä Messin ensi kauden seura!

Leo Messi ilmoitti haluavansa jättää Barcelonan. Kertoimenlaskijat tietävät, missä Messi pelaa ensi kaudella.

Lionel Messi Barcelona

Lionel Messi on jättämässä Barcelonan, kertovat uutiset Espanjasta. Esporte Interativo -median mukaan Messi olisi ilmoittanut Barcan johdolle, että hän haluaa lähteä heti. 2-8 -nöyryytys Bayern Munchenille oli liikaa Messille.

Kuusinkertaisen Ballon d’Or -voittajan Messin sopimus päättyy ensi kesänä, mutta tähti ei ole ollenkaan tyytyväinen siihen, mihin suuntaan Katalonia jätti on menossa. Barcelonan urheilutoimenjohtaminen on kyllä viime vuodet ollut täyttä sekoilua. Seuralle ei edes riitä, että päävalmentaja vaihdetaan, samalla pitäisi saa lakaistua pihalle koko johtoporras.

Voi vain kuvitella minkälainen riemu ja innostus olisi sen joukkueen faneilla, joka sitten lopulta onnistuisi Messin ostamaan.

William Hill: Messi jää Barcaan, kerroin vain 1.08

Vetomarkkina on usein hyvin perillä siitä, miten siirtomarkkinoilla käy. William Hill on laskenut kertoimet Messin uudesta seurasta, ja Hillillä uskotaan vakaasti, että Messi peruu pettyneen miehen uhkaukset ja jää Barcaan.

Kerroin sille, että Messi jatkaa Barcassa siirtoikkunan yli on William Hillillä vain 1.08.

Jos Messi vaihtaa seuraa, niin ykkössuosikki vetomarkkinoiden mielestä on Manchester City. Kerroin tälle on William Hillillä 4.00. Kakkossuosikki listassa on Inter Milan, kerroin on 5.00.

Manchester City olisi melko luonnollinen kohde Messille, jos hän halua lähteä ja haluaa jatkaa Euroopan huippuseurassa. Ainakin vielä Cityn managerina on Pep Guardiola, jonka kanssa Messi teki komeaa yhteistyötä Barcelonassa kymmenisen vuotta sitten.

Vielä kerran Messi vs Ronaldo!

Inter Milan olisi ilmeisen halukas ottamaan Messin ryhmäänsä. Italialaisen Gazzetta dello Sportin mukaan Inter olisi valmis odottamaan Messin Barca -sopimuksen loppumista, jonka jälkeen seura lataisi pöytään tarjouksen viiden vuoden ja 260 miljoonan euron sopimuksesta.

Jos Messi lähtisi Interiin, niin Italiassa saatettaisiin vielä ottaa jälkilöylyt legendaarisista Messi vastaan Ronaldo -kohtaamisista.

William Hillin listoilla Bayern Munchenin ja PSG:n kerroin Messin seuraavaksi seuraksi on kummallakin 12.00.

PSG olisi Messille sopiva seura, koska Pariisissa hän pääsisi jälleen pelaamaan Neymarin kanssa. PSG rikkailla omistajilla olisi varaa ja varmasti halua Messin hankkimiseen.

Bayern Munchenin halua hankkia Messi täytyisi hieman ihmetellä. Miksi hankki kallis tähti ja horjuttaa joukkueen dynamiikkaa, kun Bayern nytkin taitaa olla maailman paras joukkue?

William Hillin listan altavastaajiksi ovat päässeet Chelsea kertoimella 15.00 ja Manchester United kertoimella 21.00.