VIDEO: Arsenalin jättihankinta hukkasi avopaikan!

Lillestä Arsenaliin kesällä siirtyneen Nicolas Pepen alkukausi on ollut tuskainen

Nicolas Pepen vaikea alkukausi

Valioliigaseura Arsenal teki viime kesänä ison hankinnan, kun seura osti ranskalaisesta Lillestä peräti 72 miljoonalla punnalla norsunluurannikkolaisen Nicolas Pepen. Pepe viimeisteli Lillessä pelatessaan 74 ottelussa yhteensä 35 maalia ja oli keskikentällä rakentamassa monia joukkuekavereidensa osumia. Ura Arsenalissa ei ole kuitenkaan lähtenyt käyntiin kovin ruusuisesti…

Arsenal hävisi eilen illalla vierasottelun Sheffield Unitedille numeroin 1 – 0 ja se oli seuralle sekä Gunners-faneille iso pettymys. Sosiaalisessa mediassa ja brittimediassa syyttävä sormi on siirtynyt osoittamaan osittain nimenomaan Pepeä. Norsunluurannikkolaisella olisi ollut noin 20 peliminuutin jälkeen todella hyvä mahdollisuus iskeä Arsenal ottelussa johtoon mutta tyhjä maali ei niin sanotusti ”maistunut” Pepelle. Alla video tilanteesta:

Tässä vielä kuva avoipaikasta:

Unai Emery: Kaikki hyvin

Pepen hukkaamasta paikasta ei kulunut aikaa kuin 5 minuuttia kun Sheffield United siirtyi ottelussa johtoon maalilla, joka jäi myös ottelun viimeiseksi osumaksi. Miten erilainen ottelu olisikaan voinut olla, jos Arsenal olisi tehnyt Pepen johdolla avausmaalin?

Kirvelevästä tappiosta huolimatta Arsenal-valmentaja Unai Emery on tyytyväinen joukkueeseensa. Espanjalaisen mukaan kaikki on hyvin ja joukkue on mennyt eteenpäin viime viikkoina. ”Pysymme positiivisina ja uskomme että teemme tällä kaudella vielä jotain isoa”. Ovatkohan seuran fanit samaa mieltä?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia