VIDEO: Artemi Panarin valmistautuu NHL:n pudotuspeleihin koiransa kanssa

NHL:n suloisin treenipari on Artemi Panarin sekä Mr. Riziy.

Oletko miettinyt, että miten NHL-supertähdet harjoittelevat odottaessaan pudotuspelien alkua? Leppoisasti he ainakin odottavat ja harjoittelevat, jos muut tekevät kuin Columbus Blue Jacketsin venäläistähti Artemi Panarin, joka valmistautuu uransa tärkeimpiin pudotuspeleihin karvaisen Mr. Riziyn kanssa.

Panarinin Jackrussellinterrieri Mr. Riziy on varmasti yksi ahkerimmista treenikavereista maailmassa ja onnistuu pitämään The Breadmanin varpaillaan koko treenin ajan.

Katso video suloisesta treenihetkestä, jonka Panarin julkaisi instagramissaan kolme päivää ennen Tampa Bay Lightningia vastaan alkavaa neljännesvärierä sarjaa.

https://www.instagram.com/p/BwAIBu0gnmD/

Pelin nimi on selvästi tuttu ”yritä ottaa pois”. Alussa Panarin näyttää vetävän pidemmän korren onnistuessaan pitämään Mr. Riziyn kaukana pallosta, mutta lopussa tapahtuu yllättävä käänne ja karvainen kaveri nappaa pallon tyytyväisenä suuhunsa.

Panarin on kirjoittanut videon yhteyteen, että ”vapise Nikita Kucherov, sentteri Mr. Riziy on valmistautuu taisteluun. Treenaamme vielä kulmavääntöä”

Mr. Riziy on seurannut isäntänsä pelejä ennenkin, mutta uni on vienyt voiton:

 

https://www.instagram.com/p/BpqoGylAE1N/

Sinitakit voisi käyttää oman instagraminkin omistavaa suloista Jackrussellinterrieriä omassa hyökkäyksessään. Kuvittele Mr. Riziy laidoillaan Artemi Panarin sekä Cam Atkinson. Hieman normaalia karvaisempi, mutta sitäkin vaarallisempi hyökkäysketju saattaisi aiheuttaa Tampa Bayn puolustukselle painajaisia.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia