VIDEO: Brian Boyle suihkuun - Syynä erikoiset maalituuletukset

Näinkin voi käydä!

Termi Bobby Orr hat-trick on tunnettu käsite jääkiekkokaukaloissa. Legendaarisen pelaajan nimen mukaan mitattu hattutemppu sisältä saman pelin aikana suoritetut maalin, syötön ja tappelun. Mutta nimellä kutsutaan maalia, joka on pelaajan uran sadasosuma, ottelun voittomaali ja jonka tuuletuksista saa 2 + 10 min? Tämä on Brian Boyle hat-trick.

New Jersey Devilsin pelaaja Brian Boyle iski viime yönä joukkueensa voittomaalin ottelussa Dallas Starsia vastaan. Mies punnersi ja väänsi yhdessä Stars-puolustaja John Klingbergin kanssa maalinedustalla, kunnes sai taistelua kiekon reppuun. Tämän jälkeen nähtiin vähintään vähän erikoinen maalituuletus, kun Boyle alkoi soittaa suutaan suurielkeisesti Klingbergille. Tilanne näytti jo rauhoittuvan, kun Boyle heitti kunniakierroksen omalla vaihtopenkillään, mutta lopuksi miehen oli ihan pakko vielä törmätä ruotsalaispuolistajaan mikä sai toisen Stars-pelaajan Greg Patternyn poliisinvaistot heräämään. Lopulta ottelun viralliseen pöytäkirjeen merkittiin aikaan 36:39 Brian Boylelle maali ja 2 + 10 minuutin käytösrangaistus joka tarkoitti suihkureissua. Eittämättä yksi erikoisimmista maalituuletuksista mitä on hetkeen nähty!

Katso alta video tilanteesta, kannattaa katsoa video loppuun asti, sillä ohjaajakaan ei uskonut maalin päättyvän nyrkkinujakkaan: