VIDEO: Brittiläinen futisfani pähkinöissä Dominik Hasekin torjunnoista!

Brittiläinen tubettaja ja futisfani Adam Couser laittoi itsensä testiin ja katsoi elämänsä ensimmäisen kerran Dominik Hasek highlighteja. Katso lopputulos!

hasek video reaktio

Kaikki maailman jääkiekkoa seuraavat ihmiset tietävät varmasti nimen Dominik Hasek. Tshekki-maalivahti on ehdottomasti yksi suurimmista NHL-legendoista ja oman pelipaikkansa kautta aikojen parhaista pelaajista. Nämä faktat ja dominaattorin huikeat torjunnat ovat tuttuja suomalaisille NHL-faneille mutta tuntevatko brittiläiset futisfanit miehen maineen?

Ensireaktiot Dominaattorin torjuntoihin ✅

Jääkiekko on Englannissa melkoisessa marginaalilajin asemassa eivätkä jääkiekkoilijat ole Valioliigapelaajien rinnalla minkään arvoisia. Yksi netin syövereiden hauskimmista videoista tuleekin briteistä, kun paikallinen tubettaja ja jalkapallofani Adam Couser katsoo Hasekin highlight-videota ja ensi reaktiot tshekki-kumiukon venytyksiin ovat huikeita! Toiminta videolla alkaa noin 1.40 kohdalta jos alku lätinät maistu.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Dominik Hasek kaikkien aikojen paras?

Vuonna 1965 syntynyt Dominik Hasek pelasi NHL:ssä 12 kautta. Tässä ajassa Hasek voitti Stanley Cupin kahdesti ja sarjan parhaalle maalivahdille ojennettavan Vezina Trophyn kuudesti. Miehen NHL-uran torjuntaprosentti oli 92,2% mikä on kaikkien aikojen paras tilasto lopettaneista maalivahdeista. Tällä hetkellä Hasek haaveilee vaatimattomasti Tshekin tasavallan Presidentin pestistä.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia