VIDEO: Connor McDavid CCM:n mainoskasvona - Uusi ura edessä eläköitymisen jälkeen?

Connor McDavid hengailee uudessa mainoksessa rantatuolissa ja siemailee kesäistä drinkkiä. Edmonton Oilers fanit eivät ehkä haluaisi nähdä tätä näkyä tulevana keväänä?

Edmonton Oilersin tähtihyökkääjä Connor McDavid on epäilemättä yksi maailman parhaista jääkiekkoilijoista. Nyt mies on laittanut näyttämötaiteen lahjakkuutensa peliin ja astunut kameran eteen jääkiekkovälineitä valmistavan CCM:n mainoksessa.

McDavid esiintyy varsin lahjakkaasti eri rooleissa jäähallin työntekijänä. Mieheltä näyttää sujuvan niin luistinten teroitus kuin Zambonilla ajaminen. Kanadalaisen tuskin tarvitsee uran jälkeen paljon tehdä töitä mutta jos aika eläkkeellä käy pitkäksi niin hommia hallilta on varmasti luvassa.

Toisella mainosvideolla CCM ja McDavid syöttävät niin sanotusti suoraan lapaan kaikille irvailijoille, kun McDavid istuu jäähallissa aurinkotuolissa hyvin kesäinen juoma kädessään. Pakkohan tähän on itsekin tarttua, alla joka keväinen tuttu näky Edmonton Oilersin runkosarjan päätyttyä?

Liikkeellä väärennettyjä Connor McDavid paitoja

Viime kaudella NHL:n runkosarjassa 78 ottelussa tehot 41 + 75 = 116 nakuttanut McDavid on joutunut kesän aikana myös poliisin kanssa tekemiseen ikävästä syystä. Kanadassa on nimittäin ollut liikkeellä miehen nimikirjoituksella varustettuja pelipaitoja, joita myyjä on väittänyt aidoiksi ja autenttiseksi. Eräs onneton fani maksoi tällaisesta väärennetystä paidasta 700 dollaria. Asia selvisi lopulta, kun poliisi soitti McDavidlle joka kertoi, ettei ole antanut paitoja myyntiin. Alla vielä pieni muistutus miten välttyä vastaavilta tilanteilta.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia