VIDEO: Diego Maradona vuonna 2017 SKA Pietarin vieraana!

Jalkapallolegenda Diego Maradona kokeili kerran taitojaan myös jääkiekkomailan kanssa!

Diego Maradona KHL Pietari

Yksi jalkapallohistorian suurimmista, Diego Armando Maradona, menehtyi viime viikolla. 60-vuotias argentiinalainen kärsi erilaisista sairauksista ja miehen kuolinsyyksi on todettu tällä hetkellä sydänkohtaus.  

Maradona oli jalkapallolegenda jonka nimi tunnetaan ympäri maailman muidenkin kuin futisfanien keskuudessa. Monet  muistavat Maradonan erityisesti vuoden 1986 jalkapallon MM-kisoista ja siellä nähdystä “Jumalan käsi” maalista. Mutta vähemmän tunnettu fakta on että vuonna 2017 Maradona kokeili jumalaisia käsiään myös jääkiekon parissa. Maradona vietti tuolloin viikonlopun Venäjällä KHL-seura SKA Pietarin vieraana.  

Maradona ajoitti vierailunsa Venäjälle ja Pietarin Hockey Town kompleksiin samaan aikaan kun maassa pelattiin jalkapallon Confederations Cup finaali Saksan ja Chilen välillä. SKA Pietari lahjoitti yhdessä Jokeri-omistaja Roman Rotenbergin kanssa Maradonalle muun muassa nimikoidun Maradona pelipaidan numerolla #10Maradona luonnollisesti kävi myös jäällä hieman veivaamassa kiekkoa (ilman luistimia tosin) sekä ottamassa kuvia SKA Pietarin junioreiden kanssa.  

SKA luonnollosesti muisti Maradonaa miehen kuoleman jälkeen suruvalitteluiden kera.  

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia