VIDEO: ECHL-ottelussa kävivät tunteet kuumina - Nyrkit heiluivat koko kentällä

Hooray!

Jääkiekko, maailman nopein ja kaunein peli joka tarjoaa kolmen erän sekä 60 minuutin aikana valtavan määrän tunteita laidasta laitaan. Joskus tunteet läikkyvät yli ja lopputuloksena voi olla pienimuotoinen painimatsi tai koko kentän kattava turpaanvetokilpailu.

Johdannossa mainittu jälkimmäinen skenaario näki päivänvalon viime viikonloppuna ECHL sarjassa Pohjois-Amerikassa. Toledo Walleyn ja Kansas City Mavericksin välisessä ottelussa lähti joukkotappelu todella huolella käsistä. Lehtitietojen mukaan ottelu eteni melko rauhallisissa merkeissä aina kolmannen erän puoliväliin asti ennen kuin helvetti pääsi valloilleen. Tilanne sai alkunsa, kun Kansas City Mavericksin hyökkääjä Garret Klotz antoi Toledo Walleyn laiturille Al Jenksille reippaasti poikittaista mailaa. Jenkin joukkuekaverit eivät katsoneet tätä hyvällä, vaan ”toimivat koodin ” mukaisesti. Tappelu levisi lopulta aina siihen pisteeseen saakka, että myös molempien joukkueiden maalivahdit lähtivät takomaan toisiansa.

Katso video koko nujakasta alta:

 

Etelä-Korean Pyeongchangin talviolympialaiset ovat tällä hetkellä käynnissä täydellä höökillä. Suomalaisittain erittäin mielenkiintoinen jääkiekkoturnaus alkaa aikaisin torstaiaamuna, kun Leijonat kohtaavat omassa avauksessaan Saksan. Kyseisessä ottelussa tuskin läikkyy aivan näin hurjasti yli?

Suomen naisleijonien urakka sen sijaan on jo alkanut. Kahdesta ensimmäisestä ottelusta on tuloksena kaksi tappiota. Joukkueen kunniaksi on kuitenkin mainittava että Leijonat eivät myyneet nahkaansa helpolla, vaan tappiot ovat tulleet vimmatun taistelun jälkeen lajin mahtimaille USA:lle sekä Kanadalle.

Lue lisää olympialaisista.