VIDEO: Espanjassa outo loukkaantuminen - sukukalleudet parsittiin kasaan

Ai saata....

Jos olet mies, niin sinulla on varmasti se yksi kohta mihin et koskaan haluaisi tikkejä. Jep, nyt puhutaan peniksestä. Argentiinalainen Mariano Bittolo koki tämän karmivan kohtalon muutamia viikkoja sitten. Miehelle kävi onneton tapaturma jalkapallokentällä ottelussa Albacate – SD Huesca Espanjan alasarjassa.

Ottelu kentällä päättyi lopulta 0 – 0 eikä kukaan niin sanotusti onnistunut scroraamaan ottelussa. Voidaan myös todeta, ettei Bittolo tule ihan hetkeen ”scoraamaan”, koska puolustajan penikseen jouduttiin tikkamaan ottelun jälkeen kymmenen tikkiä, kiitos yhden futishistorian omituisimman loukkaantumisen. Bittolo sai erikoisessa tilanteessa oman joukkueen tähtipelaajan Roman Zozylyan nappiksista suoraan kivekselleen oman rangaistusalueen sisällä nähdyssä pallon tavoittelutilanteessa.

Pelaaja jäi heti tilanteen jälkeen tuskaisesti pyörimään nurmikolle, ennen kuin mies noudettiin pois ja vaihdettiin välittömästi ulos ottelusta. Pian ottelun jälkeen lääkäri Eduardo Rodriguez kertoi espanjalaiselle Marca-lehdelle, että pelaajalle tikattiin yhteensä kymmenen tikkiä, mutta tästä huolimatta mieheltä ei jää yhtään ainutta ottelua väliin. 27 – vuotiaalla pelaajalla on siis niin sanotusti teräspallit.

Katso video erikoisesta tilanteesta:

Muistathan että tänään pelataan lauantai-illan herkkupalana Liverpool – Chelsea. Lue otteluennakko tästä.