VIDEO: Hittejä vai huteja? UFC-tähdet valkokankaalla

IMBD ei mairittele näitä elokuvia. Mitä sinä pidät?
UFC actors

Vapaa-ottelu maailman katseet kääntyvät 6.10.2018 Las Vegasiin jossa otellaan yksi vuoden merkittävimmistä otteluista Conor McGregorin ja Khabib Nurmagomedovin välillä. T-Mobile Areenalla käytävä ottelutapahtuma (UFC 229) on jo loppuunmyyty, joten näitä herroja ei pääse enää seuraamaan lähietäisyydeltä.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Suomalaisten UFC-fanien on muutenkin vaikea päästä paikanpäälle seuraamaan isoja nimiä toiminnassa mutta onneksi moni näistä ottelijoista on luonut uraa myös valkokankaalla. Näin fanit pääsevät tai joutuvat nauttimaan UFC-ottelijoiden otteista niin monta kertaa kuin haluavat. Veikkaussivut.com listaakin TOP 5 surkeimmat tai ainakin aliarvostetuimmat leffat joita tähdittävät vapaaottelumaailman suuret nimet.

Attila – Cheick Kongo

Cheick Kongo ja hänen esiintyminen elokuvassa Attila on jotain minkä olisi voinut jättää tekemättä. Surkeat dialogit yhdistettynä typerään tarinaan ja surkeaan näyttelemiseen ovat tuoneet elokuvalla IMBD:ssä varsin surkeat pisteet 2.0/10. Alla maistiainen myyttisen hahmon uudelleen herättelystä.

 

The Eliminator – Bas Rutten

The Eliminator 3.7/10 pistettä IMBD:ssä. Elokuva jonka ontuva juoni on toistettu jo kymmeniä kertoja eri formaatissa. Vapaaottelija Bas Rutten on ex-poliisi, joka osallistuu venekilpailuun. Kisa saa kuitenkin uuden käänteen, kun Rutten ja viisi muuta veneilijää kidnapataan ja kuljetaan autiolle saarelle. Kidnappauksen seurauksena veneilijät joutuvat mukaan kisaan jossa he pakenevat ja pahikset metsästävät heitä… Juokse tai kuole jne.

 

A-Team – Rampage Jackson

Ledendaarisesta A-Teamista tehty uusi elokuva on itseasiassa ihan katseltavaa viihdettä. Rampage Jackson esittää elokuvussa Mister T:n tunnetuksi tekemää B.A Baracusta ja Liam Neeson liidaa elokuvaa Hannibal Smithin roolissa. Leffa onkin saanut mukavan 6.8/10 arvostelun.

 

Never Surrender – GSP, Anderson Silva, BJ Penn, Heath Herring, Rampage Jackson

Tässä leffassa onkin kunnolla sitä itseään tappelua, tappelua ja tappelua. Juoni vanha tuttu, taistele tai kuole. Kamppailulaji taustainen näyttelijä Hector Echavarria esittää MMA-mestaria joka, ajautuu ottelemaan alamaailmaan, jossa hänen on taisteleva henkensä edestä eikä luovuttamiseen ole varaa. Joukko UFC-tähtiä joko kamppailevat häntä vastaan tai auttavat häntä kehittymään paremmaksi ottelijaksi elokuvan aikana. Tällä mätkimisellä on saavutettu arvosana 2.7/10.

 

3 Geezers! – Randy Couture

Nostetaan lopuksi vielä tapetille kaiken hakkaamisen vastapainoksi komedia 3 Geezers! Elokuvassa kolme seniorikansalaista muuttaa palvelutaloon, osin vasten tahtoaan. Tämän jälkeen legendaarinen Randy Couture astuu mukaan kuvioihin cameo-roolissa. Couturen tehtävänä on opettaa eläkeläiselle itsepuolustustekniikoita. Elokuva naurattaa hetkittäin mutta lähinnä sen huonoudella. IMBD arvosana 3.4/10.

 

Jos edellä mainittujen elokuvien IMBD-arviot eivät olleet kovin mairittelevia niin uskallemme luvata Conor McGregorin ja Khabib Nurmagomedovin välinen tarjoaa laadukasta viihdettä kunnon draamankaarella! Tutustu otteluennakkoomme!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia