VIDEO: Huddersfield Town pelaaja viimeisteli hienon oman maalin Stoke Cityä vastaan

Mahtava volley puolesta kentästä - Väärään päähän!
Juninho_own goal

Englannin Valioliigassa tällä hetkellä pelaava Huddersfield Town tippui eilen ulos EFL Cup:sta kun Englannin Championshipiin tipahtanut Stoke City voitti ottelun lukemin 2 – 0. Ottelun suurimmaksi puheenaiheeksi ei suinkaan noussut ottelun lopputulos vaan ottelussa nähty aivan maaginen oma maali.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Huddersfieldin 21 – vuotias hollantilainen pelaaja Juninho Bacuna on niittänyt jalkapallon parissa mainetta kaukolaukausten tarkkuudella. Juninho pääsikin eilen väläyttämään tarkkuuttaan Stokea vastaan mutta miehen epäonneksi keskikentältä lähtenyt ”laukaus” upposi väärään päähään kenttään ja osuma ristittiin saman tien yhdeksi kaikkien aikojen hienoimmaksi omaksi maaliksi. Saavutus sekin!

Kuten videolta on nähtävissä, niin miehen piti varmasti pelata pallo turvallisesti alaspäin omalle maalivahdille mutta kassari olikin itse melkein puolessa kentässä, jonka vuoksi pallo leijaili suoraan tyhjään maaliin. Maalivahdin nousun tilanteessa selittää tulossa taululla olleet lukemat 1 – 0 ja pelikellon viisareiden asettuminen lukemiin 90 + 7. Maalilla ei siis ollut otteluparin lopputuloksen kannalta suurta merkitystä mutta Juninhon CV:ssä tämä osuma tulee aina kummittelemaan.

Toimituksen mielestä Juninhon osuma ei ole kuitenkaan se maailman hienoin oma maali. Juninhoa pidemmän korren vetää entinen Manchester City pelaaja Jamie Pollock. Pollock teki millä mitta puulla tahansa mitattuna a.) hienon pallon haltuunoton b.) tyylipuhtaan puskumaalin, ottelussa joka varmisti Manchester Cityn tipahtamisen kolmannelle sarjatasolle ja QPR:n säilymisen mestaruussarjassa.  QPR-fanit ovat tästä omasta maalista niin innoissaan, että Pollock äänestettiin heidän toimestaan eräässä nettiäänestyksessä ”merkittävimmäksi ihmiseksi viimeiseen 2000 – vuoteen”. Äänestyksessä toiseksi tuli Jeesus…

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia