VIDEO: Jesperi Kotkaniemen ilmaveivi ihastuttaa

Pojalla on taitoa Montreal kommentoi taitokilpailussa nähdyn Jesperi Kotkaniemen ilmaveivin jälkeen.

Jos katsoit Montreal Canadiensin järjestämää taitokisaa, niin luultavasti koit dejavu-hetken kuullen päässäsi seuraavan legendaarisen huudahduksen: Katsokaa tämän nuoren taiturin ooooiiii näittekö minkä maalin kaveri iskee!? Näittekö minkä maalin kaveri iskee?! Oottaa mailan lapaansa kiekon ja venäläispelaajat katsovat kentällä että herranjestas mitä siellä tapahtui? Granlund ottaa kiekon ottaa lätyn mailansa lavalle ja tekee kyllä tekee MM-historian yhden hienoimmista maaleista! Ei mitään muuta voi sanoa!

Huudahdus on tuttu vuoden 2011 MM-kisoista, joissa Mikael Granlund taituroi venäjää vastaan uskomattoman ilmaveivin. Suomalaisten rakastama Antero Mertaranta ei selostanut Montrealin taitokisaa, mutta pienellä muokkauksella huudahdus sopisi Jesperi Kotkaniemen taiteilemalle maalille täydellisesti: Katsokaa tämän nuoren taiturin ooooiiii näittekö minkä maalin kaveri iskee!? Näittekö minkä maalin kaveri iskee?! Oottaa mailan lapaansa kiekon ja yleisö katsoo, että herranjestas mitä siellä tapahtui?

Jesperi on ihastuttanut NHL-kansaa heti tulokaskaudellaan ennakkoluulottomalla pelityylillään. Viime viikolla hän painoi järkälemäisen Boston Bruins puolustajan Zdeno Charan jäähän kamppailutilanteessa. 83-kiloinen Kotkaniemi sai 113-kiloisen ja melkein 20-senttimetriä pidemmän Charan jäänpintaan kulmakamppailun päätteksi.

-18-vuotias poika vastaan 41-vuotias legenda. NBC kommentoi tilannetta.

Suomalaiset tuntuvat saavan NHL:n puolella jatkuvasti tunnustusta, sillä myös New York Islandersin Leo Komarov sai yleisöltä hatunnostot joulukuussa. Komarov pelasi Torontossa viiden kauden ajan ja hänen kanssaan Islandersiin siirtyi myös Matt Martin, joka ehti pelata Torontossa kaksi kautta yhdessä leksan kanssa. He saivat Torontolais-yleisöltä ansaitut kunnianosoitukset.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia