VIDEO: Jordie Benn ei voi vastustaa tönäävänsä pikkuveljeään NHL:ssä

Veljekset kuin ilvekset

Bennin suvun seuraava perheillallinen saattaa olla mielenkiintoinen. Varsinkin jos veljekset istuvat samassa joulupöydässä vierekkäin. Mahtaako kinkkulautanen liikkua ihan pyynnöstä?

Sisaruksilla (varsinkin veljeksillä) on yleistä vääntää asioista kuin asioista. Milloin toinen on syönyt kaikki karkit, milloin on toisen vuoro pelata NHL:ää Nintendolla ja niin eteenpäin. Nyt kalavelkoja maksettiin  parrasvalojen alla oikeassa NHL-kaukalossa.

Kaksi päivää ennen kiitospäivän lomaa Dallas Stars isännöi  Montreal Canadiensia American Airlines Centerissä. Ottelu oli mielenkiintoinen myös siksi, että vastakkain asettuivat veljekset. Kyseessä on Dallas Starsin laitahyökkääjä Jamie Benn sekä Montreal Canadiensin puolustaja Jordie Benn. 

Pikkuveli Jamie luistelee Jordien perässä kulmaan ja antaa pienen pusun, tämän jälkeen vihelletään paitsio ja Jordie ei voi olla käyttämättä tilaisuutta päästä törkkäämään veljeänsä poikittaisella mailalla. Jos veljeksillä olisi ollut vanhoja kaunoja, niin hanskat olisivat voineet lentää jo tässä vaiheessa. Bennien naureskellessa tilanteeseen kurvaa Dallasin venäläistähti Alexander Radulov, joka ilmeisesti ei ottanut pientä tööttiä ihan vitsillä tai sitten hän ei huomannut, että kyseessä oli vain veljesrakkaus.

Radulov käy kuumana Jordien naureskellessa. Parasta tässä on se, että tämä kaikki tapahtuu Bennien vanhempien valvovien silmien alla. Onneksi kuumana käyvä Radulov tulee tilanteeseen uhittelijaksi, sillä jos Bennit olisivat tiputtaneet hanskat niin kotona oltaisiin voitu perua molempien veljesten Nintendo vuorot.

Veljekset kommentoivat ennen ottelua päivän olevan erityinen, sillä vanhemmat näkevät poikansa ensimmäistä kertaa pelaavan toisiaan vastaan.  ”Se tulee olemaan hauskaa. Meidän vanhemmat ovat täällä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun he näkevät meidän pelaavan toisiamme vastaan. Odotamme innolla” Jamie kommentoi.