VIDEO: Uskomaton maalikimara Stanley Cup historian varrelta

Nämä herrat ovat kirjoittaneet historiaa voittomaalien muodossa.
stanley cup winning goals

Jääkiekon suurimman ja kauneimman, NHL:n, mestarijoukkue eli Stanley Cup voittaja on selvillä muutaman päivän sisällä. Myyttisestä ja jokaisen pienen jääkiekkoilijan unelmasta, Lord Stanleyn maljasta, taistelevat tällä hetkellä enää Washington Capitals sekä tuhkimotarinan tehnyt Las Vegas Golden Knights. Yhdysvaltojen pääkaupungin ylpeys johtaa tällä hetkellä finaalisarjaa lukemin 2 – 1.

Stanley Cup pokaalista on taisteltu aina vuodesta 1933 asti. Malja on tähän hetkeen mennessä ojennettu 85 eri joukkueelle ja sen pelaajille. Jokainen mestarijoukkue on täynnä mahtavia pelaajia, persoonia ja liidereitä. Jokaisessa joukkueessa on myös niitä pelaajia, joita tarvitaan sillä kuuluisalla ratkaisevalla hetkellä, kun pitää iskeä voittomaali häkkiin. Voittomaalintekijä voi olla ykkösketjun supertähti tai nelosketjun raataja, yhtä kaikki, kun summeri soi ja mestaruus on varmistunut, niin tämä voittomaalintekijä on juhlittu sankari. Ja koska Stanley Cup mestaruus on ratkennut 85. kertaa vuosien 1933 – 2017 aikana, niin historia tuntee myös 85. Stanley Cup finaalien voittomaalia. Alla olevalla videolla onkin esiteltynä jokainen näistä maaleista. Aina vuoden 1933 Bill Cookin jatkoaikamaalista vuoden 2017 Patric Hornqvistin maaliin joka ratkaisi toisen peräkkäisen mestaruuden Pittsburgh Penguinsille. Ota siis hyvä asento ja oma aikasi nauttiaksesi tästä uskomatottomasta maalikimarasta joista jokainen osuma on tuottanut suunnattoman määrän iloa ja surua, siitä riippuen minkä joukkueen kannattaja on ollut.

 

 

Kenen suoritus lisätään videolle seuraavaksi. Aleksander Ovechkinin, Erik Haulan vai jonkun ihan muun? Vieläkö Las Vegas tasoittaa sarjan, lue ennakkomme NHL: Washington Capitals – Vegas Golden Knights klo 03:00 ti 5.6.2018

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia