VIDEO: Las Vegasissa erikoinen episodi jäähyaitiossa

"Avaa ovi!!

Jos olet töissä jääkiekko-ottelussa jäähyboksin virallisena valvojana, niin mikä sinun tärkein tehtäväsi on? Avata penaltiboxin luukku, kun pelaaja tulee jäähylle, ja avata ovi jälleen siinä vaiheessa, kun jäähy on ohi. Kuulosta helpolta ja sitä sen myös pitäisi olla, mutta ilmeisesti Las Vegasin kotikaukalon virkailijalla oli pieni dagen efter eikä hommat oikein luistanut.

”Päästäkää minut pois!” huudot kaikuivat kuin tyhjille korville viime viikolla Las Vegasin ja Carolina Hurricanesin välissä ottelussa, kun Golden Knights hyökkääjä Jonathan Marchessault jätettiin niin sanotusti lukkojen taakse jäähyaition virallisen valvojan toimesta.

Tilanne juonsi juurensa Knight-pelaaja David Perronin ja Hurricanesin Trevor van Riemsdykin tappelusta, josta molemmille tuomittiin rangaistukset väkivaltaisuudesta. Tämän lisäksi Perron sai ylimääräisen kakkosen, jota Marchessault joutui sijaiskärsimään. Perronin ja van Riemsdykin rangaistukset olivat kompensoivia ja niiden oli päättyä kahden minuutin jälkeen seuraavaan pelikatkoon. Marchessaultin sen sijaan piti päästä koirankopista ulos heti kun kaksi minuuttia on täynnä, mutta kiitos tuomariston keskinäisen kommunikaatio katkoksen ja täysin kujalla olemisen, Marchessault joutui lähes tulkoon taistelemaan tiensä ulos jäähyaitiosta:

Las Vegasin onneksi Hurricanes ei kuitenkaan onnistunut tekemään maalia pidennetyn ylivoimansa aikana. Siitä vasta soppa olisi saatu aikaiseksi.