VIDEO: Liigan syyskauden erikoisimmat tapahtumat

Kun kiekko putoaa jäähän, niin aina tapahtuu

Liiga 2017-18 on syyskauden osalta ohi, sillä joukkueet ovat ensimmäisellä maajoukkuetauollaan päälle painavan Karjala-turnauksen takia. Suurin osa pelaajista saa arvokasta huilia, kun samalla murto-osa hoitaa velvollisuuksiaan Leijona-paita päällään.

Liiga on tosiaan tauolla, ja suurin osa faneista odottaa sormet syyhyten kauden jatkumista. Tarjosimme pientä vieroitushoitoa, kun uutisoimme juuri Liigan alkukauden TOP 10 upeinta häkkiä !

Liigan viralliset TV-oikeudet omistava Ruutu on nyt julkaissut Liigan kanssa oman näkemyksensä siitä, mitkä ovat syyskauden erikoisemmat tapahtumat. Nyt tarjoammekin teille lisää viihdettä ja ihmeteltävää näinä raskaina aikoina. On nimittäin TOP 5 erikoisempien kommelluksien vuoro! Mukaan mahtuu varsin räikeä jäähyyn johtava sukellus, aina niin yllättävä kenttämestarin erikoinen sekä varsinainen joukkokolari!

Nauti niistä nyt:

Liigan kärki ei liene kenellekään yllätys. Sarjataulukon kärjessä Oulun Kärpät 48 pisteellä. Toisena tiukasti niskaan hengittävä suomenmestari Tappara 43 pisteellä, kun heti Tamperelaisten kannoilla 2 pisteen päässä TPS.

Alkukauden floppaajissa on sen sijaan yllätyksiä. Heihin kuuluvat muunmuassa HIFK, joilla on plakkarissa ainoastaan yksi vierasvoitto. Kotona on kulkenut, mutta vieraissa meno on ollut varsin erikoista edestakaisin säntäilyä ja kaahailua.

Myös viimekauden positiivisella yllättäjällä on ollut vaikeuksia. Pennasen johdolla tämän kauden HPK on esittänyt liian usein hajoavaa viisikko työskentelyä.

Kuopion kalakukot kyntävät toiseksi viimeisellä sijalla. Aikamoinen romahdus viime kauden finaalijoukkueelta. Uskomaton määrä virheitä ja vastuuntunnottomuutta. Nähtäväksi jää saako depyytti valmentaja Sami Kapanen joukkueensa vielä raiteilleen.

Muistathan että Liigakausi jatkuu vasta 14.11 kun sarjassa pelataan neljän ottelun kierros. Mutta nyt nauttimaan Karjala-turnauksen antimista!

Ennen illan ottelua kannattaa lukaista ennakkomme tästä!