VIDEO: Liigan syyskausi tarjoillut katsojille monta herkullista osumaa

Maaleja siellä ja maaleja täällä!

Liigakausi 2017-18 on saatu syyskauden osalta pakettiin ja joukkueet pelaajineen ovat parasta aikaa kauden ensimmäisellä maajoukkuetauolla, ainakin niiden henkilöiden osalta joita ei paina velvoitteet Leijona-paidassa.

Kärpät, Tappara sekä TPS. Hännän huippuina sen sijaan ovat tällä hetkellä Jukurit, KalPa ja Ilves. Maaleja syyskaudella on tahkottu kaikkien joukkueiden toimesta yhteensä peräti 850 kappaletta, joista joukkueena eniten on iskenyt Kärpät (76). Yksittäisistä pelaajista kovin maalinälkä tähän mennessä on ollut Kärppien ranskalaisella vahvistuksella Charles Bertrandilla, joka on iskenyt jo 15 kaappia. Tämän jälkeen seuraavaksi eniten kiekko nuottaan ovat täräyttäneet JYP:n Juuso Puustinen ja Lukon Janne Keränen, molemmat yksitoista kertaa.

Liigan viralliset TV-oikeudet omistava Ruutu on nyt julkaissut Liigan kanssa oman näkemyksensä siitä, mitkä kaikista vajaasta tuhannesta maalista ovat kaikista maukkaimpia. Alla olevalla videolla on komea katras punalampun sytyttäviä osumia, joita ei ihan joka kierros näe. Osa maaleista on kunnianosoitus huimalle yksilötaidoilla, osta osumista taasen muistuttavat siitä kuinka tärkeää on toimiva joukkuepelaaminen. Ota koppi TOP 10 maaleista ja valmistaudu huomenna alkavan Karjala-turnukseen!

Muistathan että Liigakausi jatkuu vasta 14.11 kun sarjassa pelataan neljän ottelun kierros.