VIDEO: Moskovan paikallispelissä uskomaton maalin!

Kauden avausmaalin voi tehdä monella eri tapaa, tässä yksi näyttävimmistä tavoista!

Kauden ensimmäinen – Melkoinen pommi!

Jääkiekon KHL:ssa pelattiin viime torstaina Moskovan paikalliskamppailu, kun Spartak Moskova isännöi TsSKA Moskovaa CSKA Arenalla. Ottelu päättyi vieraiden 4-5 voittoon mutta illan hienoimmasta osumasta vastasi ehdottomasti Jori Lehterän edustaman isäntäjoukkueen Andrei Kuteikin.

36-vuotias veteraanipuolustaja Kuteikin ei ole profiloitunut maalintekijänä, mies on viimeistellyt edelliseen 98 otteluun vain 13 maalia, eikä TsSKA vastaan syntynyt osuma ollut missään mielessä sieltä perinteisemmästä päästä. Kuteikinin highlight-videoihin päätynyt maalia voisi sanoa jopa laiskan miehen ratkaisuksi, vai mitä mieltä olette tästä omalta siniviivalta lähteneestä ja verkon perukoille kantaneesta lämäristä?

Seuraavaksi vastassa Jokerit!

Spartak Moskova ja Andrei Kuteikin ovat seuraavan kerran kaukalossa tiistaina 6. lokakuuta kun moskovalaiset vierailevat Suomessa ja Helsingin Jokereiden vieraana. Toivottavasti Jokeri-vahteja Anders Lindbackia tai Janis Kalninsia ei yllätetä vastaavilla vedoilla! Lue vihje ja ennakkoasetelmat otteluun sivuiltamme!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia