VIDEO: Näin taklataan kovaa mutta puhtaasti

Boom!

Yksi kuluvan Liiga-kauden puhutuimmista aiheista ovat olleet kovat, päähän kohdistuneet taklaukset. Tuomioita on jaettu ja lehdissä on kauhisteltu mihin tämä kotimainen rakas kiekkosarjamme on menossa. Onneksi kaukaloissa on nähty myös törkeiden taklauksien lisäksi, ihan rehtejä ja reiluja vanhan liiton pommeja

Liigan televisio-oikeudet vielä tämän kauden omistava Nelonen Media on nyt julkaissut oman näkemyksensä alkukauden TOP 5 komeimmista taklauksista. Videolla onkin loistava kavalkadi ja iso liuta painavia sekä puhtaita pommeja.

Minkälaisia pommeja nähdään tämän illan Liigakierroksella? Se selviää, kun perinteikkäällä tiistai-illan lätkäkierroksella otetaan yhteen yhteensä neljän ottelun voimin. Illan ehkä mielenkiintoisin kamppailu pelataan Oulussa jossa ”puolen Suomen joukkue” Oulun Kärpät kohtaa sarjan kärkiottelussa Tampereen Tapparan kirvesrinnat. Lue kattava otteluennakkomme illan kruunuun tästä.

Kierroksen muissa otteluissa, niin ikään Liigan kärkikahinoissa painiva, TPS kohtaa lähes hännän huipulla majaansa pitävän Ilveksen. Vaasassa Sport ja kamppailee pisteistä Lahden Pelicansin kanssa ja Lappeenrannassa Idän Sputnikit ottavat yhteen, ison mustan padan, Ässien kanssa.