VIDEO: Nicklas Backstrom esitti näyttävän hanskatorjunnan

Washington Capitalsin ruotsalaishyökkääjä Nicklas Backstrom esitti näyttävän hanskatorjunnan Caps faneille tarkoitetussa tervehdysvideossa.

Nicklas Backstrom lähetti Washington Capitals faneille tervehdysvideon keskiviikkoiltana. Backstrom nojaa videolla maaliin omassa kotipihassaan ja videossa näkyy myös kuinka hän pelaa kiekkoa poikansa Vincen kanssa.

-Moi Caps fanit, Nick täällä. Meillä on raskaat ajat menossa juuri nyt, mutta voimme taistella läpi sen yhdessä. Vaikka meidän pitää olla kotona, niin yritämme olla aktiivisia katulätkän parissa. Kaikille meille jotka kaipaavat kiekkoa, niin palaamme pian ja olemme valmiita. Nähdään pian Caps fanit! Backstrom kertoo terveiset videolla.

>>Miten NHL-kausi jatkuu?

Tervehdysten jälkeen Backstrom pelaa videolla poikansa kanssa katulätkää kotikadulla. 4-vuotias Vince poika laukoo Nicklakselle ja NHL-tähti väläyttää näyttävän hanskatorjunnan pojan lämärin jälkeen.

Vince on kehittynyt hurjasti ainakin laukauksen perusteella kun vertaa edelliseen videoon. Backstrom on kertonut hänen tavoitteen olevan se, että hänen poikansa olisi parempi kiekkoilija aikuisena kuin hän on nyt.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia