VIDEO: Patrik Laineen seurakaveri sai kiekon todella kivuliaasti naamansa - kymmeniä tikkejä

Winnipeg Jetsin ja New Jerseyn välisessä ottelussa nähtiin valitettava tilanne kun Jets-hyökkäjä Nikolaj Ehlers laukoi kiekon suoraan seurakaveri Bryan Littlen naamaan...

bryan-little-winnipeg-jets

Winnipeg Jetsin ja New Jersey Devilsin välisessä NHL-ottelussa toissa yönä kävi varsin harmittava onnettomuus, kun Jets-pelaaja Nikolaj Ehlers antoi melkoisen kaverisyötön Bryan Littlelle. Ehlersin laukaus viivalta osui todella valitettavasti 31 – vuotiasta Littleä kasvoihin. Little tipahti välittömästi osuman saatuaan jäänpintaan ja mies kiidätettiin ulos jäältä, jonka jälkeen Littlen ottelun jäi luonnollisesti kesken. Osuma kiekosta oli niin kova, että hän oli tarkkailun alaisena ja kävi lopulta neurologisella osastolla tarkastuksessa, jotta aivovamman mahdollisuus saatiin eliminoitua.  Nyt seura on kuitenkin tiedottanut että miehen tila on vakaa, tosin Littleen jouduttiin ompeleman yhteensä 25 – 30 tikkiä!

Alla video hurjasta lämäristä ja tilanteesta kokonaisuudessaan:

Bryan Little joutui heti kauden alussa jättämään yhdeksän ottelua väliin aivotärähdyksen vuoksi, joten miehellä on ikävää historiaa päävammoista. Little on tällä kaudella tehtaillut 7 ottelussa tehopisteet 2 +3 = 5.

Winnipeg Jets – Vancouver Canucks 09.11.2019 Klo 03.00

Winnipeg Jets kohtaa seuraavassa ottelussaan torstain ja perjantain välisenä yönä kotikentällään Vancouver Canucksin. Kovan tällin kiekosta saanut hyökkääjö ei todennäköisesti ole pelissä mukana. Vedonlyöntisivustot pitävät Patrik Laineen edustamaa kotijoukkuetta ottelun hienoisena ennakkosuosikkina alla olevin pitkävetokertoimin:

tappara-png2
X
Kotijoukkue voittaa 1.65Tasapeli 4.60 Vierasjoukkue voittaa 4.35
VEIKKAA

Tutustu myös Karjala-turnaus sivustoomme >>

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia