VIDEO: Putintseva kättelee kivuliaasti Australian avoimissa

Putintseva nappasi 2-0 voiton Strycovasta Australian avointen ensimmäisellä kierroksella. Kättelyn perusteella naiset eivät ole ylimpiä ystäviä.

WTA:n rankingissa sijalla 39 oleva Kazakstanilainen Julija Putintseva nappasi Australian avointen ensimmäisen kierroksen ottelussa voiton Tsekkiläisestä Barbora Strycovanasta numeroin 6-4 ja 7-6. Putintsevan tapaa kätellä vastustajaa on usein aikaisemminkin kritisoitu mutta jälleen asia on noussut esille kyseisen ottelun jälkeisten tapahtumien vuoksi.

Lue Veikkaussivujen tippi Australian Openiin täältä

*Australian avointen 30 000 euron vedonlyöntikilpailu Unibetillä NYT!!!
Muista myös, että voit katsoa jokaisen Melbournen pelin suorana Unibet TV:stä!

Tennistähdet kättelivät verkolla yleisten tapojen mukaan ottelun ratkettua. Voiton tuuletusten jälkeen Punaisessa paidassa otellut Putintseva nappasi tappiosta murtuneen Strycovan käden päättäväisesti ja jämäkällä otteella omaan käteensä. Tämän jälkeen hän näytti vetävän Barboran kättä kohti omaa kroppaansa ja puristaen samalla tarpeettoman voimakkaasti. Puristus oli sen verran kova, että Strycova huusi voimakkaasti ”Au!” joka kuuluu alla olevalla videolla hyvin:

Australian Avoimet Tänään ja Huomenna

Strycova selvitti tilannetta jälkikäteen Australialaiselle uutissivusto News.com.au:lle.

-Tykkään, että kätellessä puristetaan hieman, mutta hän puristi erittäin kovaa. Auts, käteeni sattui, Strycova selittää mikä hänen mielestä tilanteessa meni väärin.

-Kysyin Putintsevalta, että miksi hän teki niin. Hänen mukaansa hän puristi kättäni aivan normaalisti. Minun mielestä oma puristus oli kuitenkin normaali ja hänen liioiteltu. Annetaan olla asian nyt olla, käsikipuinen Strycova jatkoi uutissivustolle.

Molemmat osapuolet ovat olleet otsikoissa aikaisemminkin kättelyn erikoisuuden puitteissa. Viimeksi syyskuussa 2014 Strycovan nähtiin kouluttavan Tokiossa Ukrainalaista Elina Svitolinaa, kun hänen mukaansa Svitolinan puristus oli aivan liian löysä ja mitäänsanomaton. Koultuksen lopputuloksesta kenelläkään ei ole tietoa.

Vuonna 2017 kommentoitiin Madga Lineten ja Punitsevan ottelun jälkeen siitä, että Julija ei katsonut vastustajaansa silmiin verkolla eikä suostunut edes kättelemään, vaan antoi niin sanotun yläfemman.

Nyt molemmat osapuolet katsoivat toisiaan silmiin ja kättelivät, mutta taas löydettiin valituksen aihe. Ei ole helppoa näilläkään tennistähdillä.

Lineten ja Putintsevan yläfemmat:

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia