VIDEO: Ronaldo ja Neymar kehässä! Tämän jälkeen pöytätennistä syömäpuikoilla

Cristian Ronaldo sekä Neymar nauttivat lomasta ennen kauden alkua ja he ovat nyt yhdessä hieman oudohkossa TV-mainoksessa.

Jalkapalloikonit Cristian Ronaldo ja Neymar ottivat toisistaan mittaa kehässä, jonka jälkeen oli syömäpuikko pöytätenniksen vuoro!

34-vuotias Ronaldo näyttää olevan tiukassa kunnossa Torinossa kuvatussa TV-mainoksessa. Mainoksessa mainostetaan MEO:ta, joka on Portugalin matkapuhelinverkkoyhtiö.

Mainos alkaa kaupungilta, jossa kansalaiset esittävät toiveita missä lajeissa haluaisi futistähtien ottavan toisistaan mittaa. Ensimmäinen toive on nyrkkeily, joten Neymar ja Ronaldo astelee kehään ja lyövät hanskat yhteen. Tämän jälkeen toivotaan Brasilialasta musiikkia joka pärähtääkin heti soimaan. Neymar aloittaa heti tanssimisen ja Ronaldo ei pysty pidättelemään nauruaan.

Seuraava toive onkin vapaaottelu, jonka jälkeen miehet kääntyvät kohti kameraa WWE-tyyliset maskit päässään. Yllättäen Ronaldo joutuu tilanteeseen jossa häntä vastassa on peräti kolme Neymaria.

Mainoksen toisessa osassa lajit vaihtuvat täysin. Nainen kadulla rupeaa haaveilemaan miesten pelaavan pöytätennistä Kill Bill naisen seuratessa vierestä. Futistähdet näyttävät olevan liian hyviä mailojen kanssa, joten peli jatkuu syömäpuikoilla. Neymarin saavuttaessa etulyöntiasema Ronaldo nappaa pallon ilmasta puikkojen väliin ja vieno hymy alkaa leviämään miehen kasvoille.

Vaikka Neymar esiintyy mainoksessa, niin hän ei ole vielä palannut PSG:n harjoituksiin. 27-vuotiaan hyökkääjän odotettiin palaavan harjoituksiin, kun PSG julkaisi tiedotteen, jossa kerrottiin, että Neymar on kutsuttu joukkueen mukaan.

Huhut Neymarin lähtemisestä PSG:stä saivat jälleen uutta tuulta alleen, kun instagramissa julkaistiin video, jossa hän kertoo parhaasta jalkapallomuistostaan.

-Kun voitimme PSG:n Barcelonan kanssa, menimme kaikki aivan sekaisin. Uskon, että se oli paras mahdollinen tunne meille kaikille, Neymar vastaa kysymykseen.

https://www.instagram.com/p/Bz3uCCNn26y/?utm_source=ig_embed

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia