VIDEO: Syksyn 2021 hauskimmat pelibugit!

Syksy 2021 on tuonut mukanaan jälleen uudet painokset useista urheilupeleistä kuten FIFA:sta, NHL:stä sekä NFL-peli Maddenistä. Kaikki ei aina mene ihan nappiin!

esports ammattilaiset naiset vedonlyonti

Kaikki urheilupelejä konsolilla tai PC:llä pelanneet ihmiset ovat varmasti törmänneet kesken pelihetkien enemmän tai vähemmän todella kiusallisiin bugeihin sekä jumituksiin. Syksy on perinteisesti uusien urheilupelien kuten NHL:n, FIFA:n sekä Madden NFL:n kulta-aikaa ja niinpä sosiaalisessa mediassa onkin jaettu jälleen useita hauskoja peliklippejä jotka eivät kaiken järjen mukaan oikeasti kuulu edellä mainittuihin peleihin. Olemme nyt koonneet toimituksessa yhteen muutamia hauskimpia klippejä eri pelien parista.

Twitter-käyttäjä @NicolasCamz_ on jakanut FIFA 21 pelin parista otoksen, joka on jotain ennennäkemätöntä. Jos tämä tapahtuisi kaveriporukan mestaruuskisoissa niin ohjain voisi olla herkästi seinässä kappaleina… 

Tässä FIFA-videossa vastaavasti maali roikkuu niin sanotusti ilmassa jo pidemmän aikaa. Video poimittu Redditistä käyttäjältä AbdullahSK. 

Joskus tosipaikan tullen pallo voi poltella pahastikin näpeissä!

Pelattiinko tässä Maddenia vai NHL:ää?

Ville Koistinen ampui MM-kisoissa 2008 kiekon sivuverkon läpi maaliin. Uudessä änärissä kunnian osoituis ilmaveivin lisäksi sille? 

Tässä videossa pelaajaa ei saa millään vaihtoon…

.…Tässä taas on niin sanottu lentävä vaihto!

Myös moottoriurheilupeleissä voi sattua ja tapahtua. @AlexThMountain taisi päästä Forzassa valonnopeuteen. 

Onko sinulla loistavia bugiklippejä tallessa? Jaa omasi esim. Twitterissä ja tägää @Veikkaussivut.com

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia