VIDEO: Tähdistöpeliin valittu Miro Heiskanen loisti viime yönä

Parasta aikaa käynnissä oleva NHL-kausi on julistettu jo useaan otteeseen kaikkien aikojen kiekkokaudeksi. Nyt tämä myllytys saa lisää tuulta alleen, kun NHL on julkistanut NHL:n tähdistöottelun valinnat. Mukana on peräti neljä suomalaista!

All-Stars otteluun San Joseen auringon alle sai kutsun enemmän tai vähemmän odotetusti tällä kaudella kuumana olleet pelaajat Pekka Rinne, Sebastian Aho ja Mikko Rantanen. Neljäntenä nimenä ja pienimuotoisena yllätyksenä myös Dallas Starsin tulokaspuolustaja Miro Heiskanen sai kutsun ikimuistoiseen tapahtumaan. Rinne on todellisena konkarina mukana tähdistöottelussa jo kolmatta kertaa, nuorten tykkien menettäessä All-Stars neitsyytensä.

Tähdistövalinnoista erityisesti 19 – vuotiaan Heiskasen mukana olo on todella suuri saavutus ja kunnia nuorelle miehelle. Heiskanen on vasta toinen tulokaspelaaja Dallas/North Star organisaatioiden historiassa joka on valittu All-Stars viikonloppuun. Edellisen kerran samasta organisaatiosta on nähty tulokasosaamista tähdistöviikonlopussa kaudella 1968 – 69 kun hyökkääjä Danny O’Shea sai vastaavan kunnian edustaa vuosittaisessa tapahtumassa.

Heiskanen kiitti ja kumarsi valinnoista

Heiskanen antoikin fanien äänille välittömästi vastinetta, kun hän juhli kahden maalin iltaa New Jersey Devilsiä vastaan pian tähdistövalintojen julkistuksen jälkeen. Heiskanen iski Dallasissa kotikaukalossa 18 133 silmäparin edessä ottelun toisen maalin sekä viimeisen, voittomaaliksi jääneeksi kihautuksen. Molemmat osumat olivat silmiä hiveleviä ja osoittavat sen miten hyvin liikkuva puolustaja on parhaimmillaan tappava maalintekijä. Katso alta kaksi mahtavaa Heiskasen tehtailemaa maalia sekä viime hetken pelastus maaliviivalta:

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia