VIDEO: Toronto-fani sytytti Boston-fanin tuleen!

Boston Bruins voitti Toronto Maple Leafsia vastaan pelattavan neljännesvälieräsarjan kuudennen ottelun lukemin 2-4 ja se sai Toronto-fanit niin vihaisiksi, että Boston-paita oli pian liekeissä.

NHL ei ole rauhoittunut pääsiäiseksikään ja meno tuntuu vain yltyvän pyhien läheisyydessä. NHL:n neljännesvälierien klassisin parivaljakko Toronto Maple Leafs ja Boston Bruins ottelivat sunnuntain vastaisena yönä sarjan kuudennen ottelun, kun Boston tasoitti ottelusarjan tilanteeseen 3-3. Sarja on ollut juuri niin tasainen kuin ennakkoon oli ajateltu ja nyt edessä on todellinen kliimaksi seiskapelin muodossa. Niinkuin rapakon toisella puolella sanotaan, niin ”game seven, hockey’s heaven.”

Jos seiskapeli on pelaajien unelma, niin faneille se näyttää olevan liian jännittävä tapa päättää huima sarja. Etenkin Toronto Maple Leafsin fanit näyttävät ottavan asian hieman liian raskaasti, sillä kuudennen ottelun jälkeen nähtiin vaarallinen ja hölmö välikohtaus jossa Leafs-fani sytytti Bruinsin fanipaidan tuleen. Fanipaitojen poltteluitahan näemme Suomessakin silloin tällöin, mutta mikä vaarallisinta, niin tässä tilanteessa paita on vielä fanin päällä. Katso sosiaalisessa mediassa leviävä video tilanteesta:

Bruins-fani sai onnekseen pelipaidan nopeasti pois päältään ja selvisi mitä luultavimmin tilanteesta ilman palovammoja.

Joidenkin kommenttien mukaan tilanne on lavastettu ja nuoret fanit ovat tuttuja toisilleen. Toivomme todellakin, että tämä pitää paikkaansa, sillä jos tilanne on aito, niin tämä on kamalinta mitä olemme ikinä nähneet kahden fanin tekevän keskenään.

Leafs-fanien turhautuminen on kuitenkin ymmärrettävää, sillä Toronto oli ensimmäisen 40 minuutin ajan aivan Bostonin vietävissä. Kahden ensimmäisen erän jälkeen laukaukset olivat vierasjoukkueelle 15-30.

Bostonin voiton takuumiehenä hääri Brad Marchand kahden maalin illan ansiosta. Oliko Marchandin vire uuden agressiivisen pre-game rituaalin ansiota?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia