VIDEO: Toronton suomalaishyökkääjällä karmaisevaa epäonnea

Komarov sai ikävän tällin

Viime yön NHL-kierros oli suomalaisittain jälleen mahtavaa tykitystä. Niin Erik Haula kuin Mikko Rantanen saalistivat jälleen tehopisteitä vyölleen ja kipusivat tällä kaudella jo 50 tehopisteen rajaan. Toronto Maple Leafsin suomalaisikonilla Leo Komarovilla ei sen sijaan ei ollut tällä viikolla yhtään tuuria matkassa ottelussa Rasmus Ristolaisen edustamaa Buffalo Sabresia vastaan.

Maajoukkueenkin vakiokasvoihin kuuluvan Leo ”Leksa” Komarovin edellinen ottelu päättyi ennen aikojaan toissa iltana Buffalossa. Mies koki karmaisevaa epäonnea, kun hän törmäsi kentällä pelikaverinsa, nuoren William Nylanderin, kanssa. Törmäyksen seurauksena Komarov jouduttiin saattaman ulos jäältä ja miehen todettiin saman tien loukkaantuneen alarajaavammaan. Ottelun jälkeen Toronton päävalmentaja Mike Babcock totesi että ”Komarov näyttäisi olevan kunnossa, näin hänen kävelevän äsken ja hän sanoi läpäisseensä testit” Tänäön kuitenkin TSN:n repotteri Darren Degen kertoi, että Komarov on lähetetty magneettikuvaukseen, jotta nähdään, onko miehen paikat varmasti kunnossa.

Alla vielä video Komarovin epäonnisesta törmäyksestä ruotsalaisen seurakaverinsa kanssa:

[leksa shortcode=”leksa”]

 

Komarovin kuluva kausi on tuottanut miehelle 71 ottelussa tehopisteet 7 + 12 = 19. Monta vuotta NHL:n Stanley Cup pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Toronto on tällä hetkellä Itäisen konferenssin kolmantena Boston Bruinsin ja Tampa Bay Lightningin jälkeen. Seurajohto ja päävalmentaja Babcock toivovatkin varmasti, että joukkue selviää Komarovin loukkaantumisen kanssa vain säikähdyksellä. Suomalainen työmyyrä on tärkeä palanen joukkueen kokoonpanoa, mistä hyvänä osoituksena on miehen keskimääräinen jääaika, joka on reilu 15 minuuttia per peli.