VIDEO: USHL-maalivahti osui tyhjiin - mahtavat tuuletukset perään

Sitä riemun määrää !

Aina, kun joukkueesi tekee maalin on syytä tuulettaa, mutta jos maalivahti tekee sen-  sitä kutsutaan juhlaksi.

USHL-seura Sioux Falls Stampeden maalivahti Mikhail Berdin pääsi vippaamaan lättykiekon tyhjään häkkiin, kun vastustaja Muskegon Lumberjacks pelasi rikasta ja rutiköyhää ilman veräjänvartijaa.

Venäläismaalivahdin hyvät otteet saivat huikean päätöksen USHL-junnusarjan ottelussa, kun tilastoihin saatiin lisätä myös maalimerkintä.  Osuma varmisti voiton maalein 7-4.

Osuman jälkeen veskari esitti mahtavat tuuletukset, joista huomasi ison taakan vierivän pois, kun ennen on saanut vain seurata maalin jälkeisiä tuuletuksia katkeruudella. Berdin halasi kaikkia, esitti muutamat fist pumpit, yläfemmat vaihtopenkille, yleisön mukaan ottaminen, sekä loppuun vielä Conor McGregorin octagon kävely. Ja miksipäs ei esittäisi samalla kertaa kaikkia tuuletuskirjan tempuista, sillä seuraavaa mahdollisuutta saa luultavasti odottaa kauan.

Tästä kaikki tuuletukset:

Maali oli venäläisvahdin yön kohokohta, mutta torjuntaesitykset lienevät kuitenkin ne maalivahdille tärkeämmät kriteerit. 19-vuotias Berdin torjui ottelussa 32 kertaa, nostaen tilastonsa numeroihin 6-3-3. Tämän kauden torjuntaprosentti vakuuttava 93% ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,47.

Berdin on Winnipeg Jetsin vuoden 2016 kuudennen kierroksen varaus numerolla 157. Berdinilla on kokemusta nuorten maajoukkue peleistä, joten hän on vahva ehdokas myös  miesten maajoukkueevahdiksi.