VIDEO: Valioliigamestarin puolustuspelaamin ei mennyt nappiin Mestarien liigassa

Älä lähre sinne.

Valioliigan suurseura Chelsea tuli entisen managerinsa Jose Mourinhon kanssa tutuksi raudan lujasta puolustuksestaan. Siniset voittivat käytännössä bussin parkkeeraamisella muun muassa Mestarien liigan pystin kaudella 2012. 

Nyt joukkueen käskytys vastuuta kantaa muun muassa Juventuksessa ja Italian maajoukkueessa raudanlujalla puolustamisella ja taktisella osaamisella mainetta niittänyt, mafiapomoa muistuttava, Antonio Conte. Miehen opit eivät kuitenkaan ilmeisesti ole uponneet lontoolaisseuran pelaajien paksuihin kalloihin. Tai niin voimme ainakin päätellä Chelsean rumasta 3 – 0 tappiosta tiistain Mestarien liiga kierroksella AS Romaa vastaan, ikuisen kaupungin pyhätössä, Stadio Olimpicolla.

Jalkapallo on nopea ja arvaamaton peli, joten pelkkää tulosta tuijottamalla ei voi vetää johtopäätöksiä huonosta puolustuspelaamisesta tai toisen joukkueen maagisesta iskukyvystä hyökkäysalueella. Alla oleva video ei kuitenkaan jätä yhtään, ei yhtään, jossiteltavaa Chelsea puolustuksen katastrofaalisesta sekoilusta ja kolme henkeä käsittävästä aivopierusta.

Se että on Valioliigan puolustava mestari ei tarkoita automaattisesti, että joka ilta menee nappiin, vai mitä olette tästä David Luizin, Antonio Rudigerin ja Cesar Azpilicuetan esityksestä AS Roman hyökkääjää Edin Dzekoa vastaan? Klippi on todella Mestarien liiga ottelusta eikä Benny Hill Shown hulluttelukomediasta.

Sosiaalisessa mediassa oltiin vahvasti sitä mieltä, että sinisten otteet Roomassa olivat niin huonoja, että joukkue oli valmentajineen täysin pelle.