VIDEO: Washington Capitals tähti jälleen historiallisessa maalivireessä

Ovechkin oli voiton takuumies viime yönä.

Washington Capitalsin venäläistähti Aleksander Ovechkin on ollut oivassa vireessä tällä kaudella. Spekuloimme jo ennen kauden alkua, että mies oli elämänsä vireessä, ja tämän kauden maalimäärät osoittavat, että emme olleet täysin väärässä.

Washington kohtasi viime yönä vieraskentällä Toronto Maple Leafsin ja voitto ottelun lukemin 2 – 4. Illan suurin kapellimestari oli Ovechkin, joka niittasi ottelun hattutempun. Kolmen pörsän myötä venäläisen maalisaldo nousi tällä kaudella jo 18 osumaa 25 ottelussa.

Illan ensimmäinen osuma:

 

 

Kaiken kaikkiaan Ovechkin on nyt niitannut NHL-urallaan yhteensä 576 osumaa. Maalimäärä nosti miehen kaikkien aikojen tilastossa jo sijalla 21., ohi legendaarisen Mike Bossyn. Vielä yksi Hat-trick ja Ovie löytää itsensä kaikkien aikojen TOP 20:n joukosta.

Illan toinen osuma:

Maalintekijä Tsaarin armosta ohitti viime yön ottelun annin ansiosta myös Teemu Selänteen, tilastossa jossa seurataan pelaajia, jotka ovat pelanneet NHL:ssä eniten kahden tai useamman maalin otteluita viimeisen 24 vuoden aikana. NHL-uransa kaudella 2005/06 aloittanut Ovechkin on painanut tähän päivään mennessä jo 115 vähintään kahden maalin ottelua. Finnish Flash sen sijaan aloitti kautensa kaudella 1993/9 ja vietti useamman maalin iltaa uransa aikana 114 kertaa.

illan kolmas osuma: