VIDEO: Winnipeg Jetsin suomalaispelaaja osui jälleen

High five!

NHL-seura Winnipeg Jetsin nuori suomalainen supertähti Patrik Laine heilutti jälleen viime yönä maaliverkkoja ottelussa Dallas Starsia vastaan. Laineen 2 – 0 maali jäi ottelun voitto-osumaksi, kun Jets peittosi Starsin lukemin 4 – 1. Maali oli Laineen kauden seitsemäs ja kolmas osuma peräkkäisissä otteluissa.

Laineen ruoska lauloi tälläkin kertaa jo ottelun ensimmäisessä erässä kun, tamperelainen sytytti punalampun ylivoimalla ajassa 05:12 Blake Wheelerin ja Mark Scheifelen syötöistä. Syöttöpisteen saanut Wheeler olikin ottelun tehokkain pelaaja syöttäen kaikki Winnipegin neljä osumaa. Muista ottelun suomalaisesta Joel Armia ja Esa Lindell jäivät ilman tehopisteitä. Maalivahti Kari Lehtonen sen sijaan availi tänään luukkua.

Alla video Laineen osumasta:

 

Suomessa ollaan oltu kovin huolissaan siitä, ettei Patrik Laineen one-timer ole laulanut hattutempun arvoisesti vähintään jo kolmesti tällä kaudella. Fakta on kuitenkin se, että Laine on iskenyt alkukaudella jo enemmän maaleja kuin isot tähdet Connor McDavid ja Sidney Crosby jotka kumpikin ovat lyöneet viisi maalia mieheen. Lisäksi Laineen maalivauhti tällä menolla on 37 kihausta kauden aikana, joka on kelpo saldo 19 – vuotiaalle toista NHL-kauttaan pelaavalla pelaajalle. Suomalaispelaajista ei ole kovin moni tähän yltänyt.