VIDEO: Yksi UCL-historian hienoimmista maaleista tuli täysi-ikäiseksi!

Hyvää 18-vuotis syntymäpäivää Zizoun volley-maali!

Zinedine Zidane

Saksan Bundesliiga alkoi lauantaina 16.05.2020 pitkän koronatauon jälkeen. Tämä antaa toivoa sen suhteen, että muutkin suuret sarjat kuten Valioliiga ja Mestarien liiga saataisiin tällä kaudella päätökseen. Europelien alkamista odotellessa voimme ihastella yhtä kaikkien aikojen hienointa, Mestarien liigan finaalissa viimeisteltyä, maalia.

Real Madrid  – Bayern Leverkusen 2020

Real Madridin nykyinen valmentaja Zinedine Zidane on yksi futishistorian legendoista. Ranskalainen johti pelaajaurallaan niin maa – kuin seurajoukkueensakin menestykseen. Yksi Zizoun uran tähtihetkistä koettiin 18 – vuotta sitten.

Toukokuussa 2002 Real Madrid kohtasi Mestarien liigan finaalissa Glasgowissa tällä hetkellä suomalaismaalivahti Lukas Hradeckyn edustaman Bayern Leverkusenin. Lerverkusenilla oli tuolloin kasassaan yksi sen historian parhaista joukkueista Oliver Neuvillen, Michael Ballackin ja Dimitar Berbatovin johdolla. Real meni pikavauhtia ottelussa johtoon mutta jo 13. minuutin jälkeen tilanne oli Lucion kuittaaman 1-1. Tämän jälkeen pelin lopusta ei muisteta juuri mitään kuin tämä:

BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt

Zidane iski aivan puoliajan kynnyksellä yllä nähdyn uskomattoman volley-maalin, joka muistetaan edelleen monien jalkapallofanien keskuudessa. Vastaavaa volleyta on yritetty tämän jälkeen satoja ja satoja tuhansia kertoja niin puulaakipeleistä ammattilaiskentille mutta lopputulokset ovat kuta kuinkin alla olevaa luokkaa… …ellet sitten ole Zinedine Zidane.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia